Snaga koja dolazi
iz prirode

Kada se putovanje oduži ili gradska gužva uzme svoj danak, okrepi se čistom energijom koju ćeš pronaći u Drive Cafe raw barovima.

Zdravi sastojci poput voća i žitarica garantuju nadoknadu potrebne energije i sa sobom nose uzbudljive kombinacije egzotičnih ukusa.

Raw bar - dodatna energija na putu

Energetske poslastice koje sadrže jednostavne i prirodne sastojke, podižu nivo energije i vraćaju nam potrebnu snagu. Na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama pronaći ćeš četiri različita miksa ukusne sirove energije, obogaćene egzotičnim voćem, kakaom, kokosom ili pomorandžom.

Ukusni spoj egzotike i energije

Kombinacija kokos i kakao osvaja svojim osvežavajućim ukusom tropskih predela, pružajući zdrav izvor kalorija i energije koja potiče iz potpuno prirodnih sastojaka.

Snažni talas tropskih ukusa

Raw bar marakuja i kokos prirodan je izvor zdrave energije iz kokosa, marakuje i urmi koji čini čak 65% ove energetske pločice.

Eksplozija ukusa i snage

Kakao zrna, kakao u prahu i urme u čak 73% ovog raw bara, prava su poslastica za one koji uživaju u reskosti kakao ukusa. Ovaj raw bar predstavlja jednu od najčistijih formi čokolade koju možete pronaći na tržištu.

Svežina pomorandže i intenzitet kakao-ukusa

Ako želiš da se prepustiš pravom ukusu egzotike i osetiš osveženje koje mogu pružiti samo citrusi, onda je za tebe naša fantastična kombinacija – pomorandža i kakao zrna.

Za koji god ukus da se odlučiš, nećeš pogrešiti.
Pridruži nam se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama i pored čiste i kvalitetne energije za svoj automobil, pronađi i energiju za sebe.