Snaga iz prirode

Kada se putovanje oduži ili gradska gužva uzme svoj danak, okrepi se čistom energijom koju ćeš pronaći u Drive Cafe raw barovima.

Voće i žitarice kombinuju sirovu energiju i osvežavajuće egzotične ukuse – za svaki korak u kome ti treba zdrav i hranljiv, a kratki predah.

Raw bar - dodatna energija na putu

Energetske poslastice koje sadrže jednostavne i prirodne sastojke, podižu nivo energije i vraćaju nam potrebnu snagu. Na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama pronaći ćeš četiri različita miksa ukusne sirove energije, obogaćene egzotičnim voćem, kakaom, kokosom ili pomorandžom.

Ukusni spoj egzotike i energije

Kombinacija kokos i kakao privući će te osvežavajućim aromama tropskih predela. Predstavljamo ti zdrav izvor kalorija i energije iz potpuno prirodnih sastojaka.

Snažni talas tropskih ukusa

Raw bar marakuja i kokos prirodan je izvor zdrave energije iz kokosa, marakuje i urmi koji čini čak 65% ove energetske pločice.

Eksplozija ukusa i snage

Kakao zrna, kakao u prahu i urme čine čak 73% ovog raw bara i najbolja su mera za one koji uživaju u reskosti kakao ukusa. Ovaj raw bar je jedna od najčistijih formi čokolade koju možeš probati na tržištu.

Snaga kikirikija i prefinjenost slane karamele

Ako želiš da u tvoj dan uplovi dodatna energija koja će doneti savršeni balans, za tebe je nova fantastična kombinacija hrskavog kikirikija i prefinjene slane karamele.

Za koji god ukus da se odlučiš, nećeš pogrešiti.
Pridruži nam se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama i pored čiste i kvalitetne energije za svoj automobil, pronađi i energiju za sebe.