Za maksimalne performanse

Kvalitet motornih goriva direktno utiče na rad i vek motora, kao i na kvalitet vožnje. G-Drive dizel je gorivo vrhunskog kvaliteta, razvijeno u saradnji sa vodećim ekspertima iz oblasti aditiviranih goriva, čime se garantuje najviši kvalitet goriva.

Povećana snaga motora

G-Drive dizel je premijum aditivirano dizel gorivo, koje tvom vozilu pruža novu snagu, a tebi bolji osećaj vožnje.

Sinergija aktivnih komponenti aditiva i evro dizel goriva najvišeg kvaliteta, doprinosi obnavljanju i povećanju snage motora tvog automobila do 7,8%*.

Grafički prikaz je ilustrativnog karaktera.

*Rezultat je dobijen na osnovu testa koji je sproveden na common rail motoru novije generacije (CEC DW10 B motorni test), na letnjoj verziji evro dizel standarda kvaliteta EN590, gde su obnavljanje i povećanje snage motora postignuti nakon korišćenja 9 rezervoara aditiviranog dizel goriva.

orange overlay

Povećana protočnost brizgaljki

Naslage nečistoća koje nastaju prilikom sagorevanja goriva negativno se odražavaju na rad motora. Korišćenjem G-Drive dizel goriva nečistoće se otklanjaju, povećava se protočnost brizgaljki, što uz efikasnije raspršivanje goriva ima za posledicu obnavljanje i povećanje snage motora – tvoja vožnja postaje jedinstveno iskustvo.

Poboljšane performanse motora

Pored dodatne snage, korišćenje G-Drive dizel goriva doprinosi poboljšanoj startnosti motora, kao i njegovom stabilnijem i tišem radu. Pored toga, kompleks aditiva u ovom gorivu povećava cetanski broj, što rezultira efikasnijim sagorevanjem goriva i poboljšanim opštim performansama motora. Pouzdan je i stabilan i u zimskim uslovima, čak do -30°C.

Poboljšane performanse i dodatna snaga motora obezbeđuju ti dinamičniju i ugodniju vožnju.

Profesionalna zaštita sistema za gorivo

G-Drive dizel obezbeđuje motoru automobila visok stepen zaštite svih delova, a naročito brizgaljki i metalnih delova. Uspešno otklanja nečistoće i sprečava pojavu korozije.

orange overlay

Aktivno čišćenje

Prilikom sagorevanja goriva stvaraju se naslage nečistoća, koje sprečavaju motor da razvije svoju punu snagu. Samim tim, povećava se i rizik od kvarova. Kompleks aditiva u G-Drive dizel gorivu sadrži aktivnu komponentu za čišćenje, koja ima zadatak da eliminiše akumulirane naslage nečistoća. Na ovaj način, pored obnavljanja i povećanja snage motora, ova komponenta utiče na smanjenje rizika od kvarova i pomaže produženju radnog veka motora.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/03/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Akumulirana nečistoća na brizgaljkama
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Očišćene brizgaljke nakon upotrebe G-Drive dizel goriva

Pouzdana zaštita od korozije

Aktivna antikorozivna komponenta goriva G-Drive dizel obezbeđuje potpunu zaštitu od korozije “A” klase. Konstantnom upotrebom G-Drive dizel goriva na metalnim delovima motora zaustavlja se dalje širenje korozije, dok kod novih automobila ovo gorivo sprečava pojavu korozije. Na taj način se obezbeđuje sigurnost i zaštita tvog vozila, a ti imaš jednu brigu manje.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-3.png Korozija na metalnom delu motora
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-4.png Zaštićena metalna površina upotrebom G-Drive dizel goriva

Možda te dodatno interesuje

Mapa benzinskih stanica

Saznaj na kojim benzinskim stanicama možeš da natočiš G-Drive dizel. Isplaniraj svoj put tako da maksimalno uživaš tokom putovanja.

Saznaj više

Drive.Go

Saznaj sve o prvoj aplikaciji u Srbiji koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva bez odlaska na kasu – brzo, jednostavno i sigurno.

Saznaj više