Za maksimalne performanse

Aditivirano G-Drive dizel gorivo doprinosi optimalnom radu motora, omogućuje efikasnije sagorevanje goriva, pouzdan zimski start, ali i obezbeđuje veću snagu i stabilniji rad motora. G-Drive dizel je gorivo nove generacije, obogaćeno kompleksom aditiva čime se garantuje najviši kvalitet goriva.

Kvalitet motornih goriva direktno utiče na rad i vek motora, kao i na kvalitet vožnje. G-Drive dizel je gorivo vrhunskog kvaliteta, razvijeno u saradnji sa vodećim ekspertima iz oblasti aditiviranih goriva.

Povećana snaga motora

G-Drive dizel je premijum aditivirano dizel gorivo, koje tvom vozilu pruža novu snagu, a tebi bolji osećaj vožnje.

Sinergija aktivnih komponenti aditiva i evro dizel goriva najvišeg kvaliteta, doprinosi obnavljanju i povećanju snage motora tvog automobila.

orange overlay

Povećana protočnost brizgaljki

Naslage nečistoća koje nastaju prilikom sagorevanja goriva negativno se odražavaju na rad motora. Korišćenjem G-Drive dizel goriva nečistoće se otklanjaju, povećava se protočnost brizgaljki, što uz efikasnije raspršivanje goriva ima za posledicu obnavljanje i povećanje snage motora – tvoja vožnja postaje jedinstveno iskustvo.

Poboljšane performanse motora

Pored dodatne snage, korišćenje G-Drive dizel goriva doprinosi poboljšanoj startnosti motora, kao i njegovom stabilnijem i tišem radu. Pored toga, kompleks aditiva u ovom gorivu povećava cetanski broj, što rezultira efikasnijim sagorevanjem goriva i poboljšanim opštim performansama motora. Pouzdan je i stabilan i u zimskim uslovima na izuzetno niskim temperaturama.

Poboljšane performanse i dodatna snaga motora obezbeđuju ti dinamičniju i ugodniju vožnju.

Profesionalna zaštita sistema za gorivo

G-Drive dizel obezbeđuje motoru automobila visok stepen zaštite svih delova, a naročito brizgaljki i metalnih delova. Uspešno otklanja nečistoće i sprečava pojavu korozije.

orange overlay

Konstantno radimo na unapređenju naših goriva i trudimo se da obezbedimo tvom automobilu vrhunski kvalitet.
Inovativna tehnologija izrade G-Drive dizela sa unapređenom formulom omogućava smanjenje naslaga na motoru i do 67%, kao i povećanje snage. Aditiv je formulisan  tako da povećava cetanski broj dizel goriva radi optimizovanja ekonomičnosti i smanjenja emisije zagađivača.
Eksperimenti u laboratoriji NIS NTC pokazuju povećanje cetanskog broja i do 2. Cetanski broj definiše ponašanje dizel goriva prilikom kompresijskog paljenja.
Povećanje cetanskog broja omogućava stabilno paljenje, ravnomernije i potpunije sagorevanje, povećanje snage motora i lakši start.
Pored toga, smanjuje se buka tokom rada motora, kao i emisija štetnih gasova.

Korišćenjem našeg aditiviranog goriva G-Drive dizel, postiže se efikasno uklanjanje naslaga i poboljšanje protoka goriva u sistemu što dovodi do boljih performansi i povećanja snage motora i pretvara tvoju vožnju u jedinstveno iskustvo.

Ispitivanja su vršena na referentnom gorivu.
Grafički prikaz je ilustrativnog karaktera.

Aktivno čišćenje

Prilikom sagorevanja goriva stvaraju se naslage nečistoća, koje sprečavaju motor da razvije svoju punu snagu. Samim tim, povećava se i rizik od kvarova. Kompleks aditiva u G-Drive dizel gorivu sadrži aktivnu komponentu za čišćenje, koja ima zadatak da eliminiše akumulirane naslage nečistoća. Na ovaj način, pored obnavljanja i povećanja snage motora, ova komponenta utiče na produženje radnog veka motora, smanjenje rizika od kvarova i emisije štetnih gasova.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/03/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Akumulirana nečistoća na brizgaljkama
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Očišćene brizgaljke nakon upotrebe G-Drive dizel goriva

Pouzdana zaštita od korozije

Aktivna antikorozivna komponenta goriva G-Drive dizel obezbeđuje potpunu zaštitu od korozije. Konstantnom upotrebom G-Drive dizel goriva na metalnim delovima motora zaustavlja se dalje širenje korozije, dok kod novih automobila ovo gorivo sprečava pojavu korozije. Na taj način se obezbeđuje sigurnost i zaštita tvog vozila, a ti imaš jednu brigu manje.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-3.png Korozija na metalnom delu motora
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-4.png Zaštićena metalna površina upotrebom G-Drive dizel goriva

Možda te dodatno interesuje

Mapa benzinskih stanica

Saznaj na kojim benzinskim stanicama možeš da natočiš G-Drive dizel. Isplaniraj svoj put tako da maksimalno uživaš tokom putovanja.

Saznaj više

Drive.Go

Saznaj sve o prvoj aplikaciji u Srbiji koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva bez odlaska na kasu – brzo, jednostavno i sigurno.

Saznaj više