Vrhunska mlevena kafa, sada i kod tvoje kuće

Da li želiš da uživaš kod kuće u savršenoj šoljici tradicionalne kafe ili vrhunskom ukusu kvalitetnog espressa, koji dobijaš u kafiću?

Od sada je i to moguće uz Drive Cafe kafu u konzervi, koju možeš pripremati kod kuće i u njoj uživati kao da su je za tebe pripremili najveći kafe majstori.

Italijanska kafa vrhunskog kvaliteta

Naša tradicionalna kafa dolazi iz najstarije pržionice u Italiji. Tamo se procesom sporog prženja dobija maksimum ukusa iz svakog zrna, dok se naš espresso prži metodom zasebnog prženja koja iz obe sorte izvlači samo najbolje arome.

Idealna je za pripremu na kućnim i profesionalnim kafematima, a možeš je pronaći na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom zemlje.

Odaberi omiljenu vrstu kafe

Tradicionalna kafa je pripremljena metodom sporog prženja od pažljivo biranih zrna kafe 100% arabika, što omogućava da se iz svakog zrna izvuče maksimum arome za potpuno uživanje u svakoj ispijenoj šoljici.

Espresso kafa proizvedena je od najboljih zrna kafe – 80% arabica i 20% robusta. Jedinstven način prženja podrazumeva zasebno prženje svake sorte kafe na optimalnoj temperaturi, čime se stvara autentična mešavina punog i intenzivnog ukusa.

Koji god da je tvoj izbor, očekuje te savršeno iskustvo ukusa kafe visokog kvaliteta, u kojoj možeš uživati svakog dana.