Drive Cafe mlevena kafa – i kod tvoje kuće

Želiš da i kod kuće uživaš u savršenoj šoljici tradicionalne kafe, kao i vrhunskom ukusu kvalitetnog espressa, onog kao u kafiću?

Našu kafu u konzervi spremili smo za sve one koji žele Drive Cafe aromu da unesu i u svoj dom.

Italijanska kafa vrhunskog kvaliteta

Naša tradicionalna kafa dolazi iz najstarije pržionice u Italiji. Tamo se procesom sporog prženja dobija maksimum ukusa iz svakog zrna, dok se naš espresso prži metodom zasebnog prženja koja iz obe sorte izvlači samo najbolje arome.

Idealna je za pripremu na kućnim i profesionalnim kafematima, a možeš je pronaći na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom zemlje.

Odaberi omiljenu vrstu kafe

Tradicionalna kafa – 100% arabika sprema se metodom sporog prženja, što omogućava da se iz svakog zrna izvuče maksimum arome za potpuno uživanje u svakoj ispijenoj šoljici.

Espresso kafa je idealna proporcija kafenih zrna – 80% arabika i 20% robusta. Može se pohvaliti jedinstvenim načinom prženja, tokom koga se svaka sorta kafe zasebno prži na optimalnoj temperaturi, čime se stvara autentična mešavina punog i intenzivnog ukusa

Koji god da je tvoj izbor, očekuje te savršeno iskustvo ukusa kafe visokog kvaliteta, u kojoj možeš uživati svakog dana.