Tvoj paket u tvoje vreme

U saradnji sa kurirskom službom D Express, kreirali smo inovativnu i u Srbiji jedinstvenu uslugu na području kurirskih usluga.

Paketomat omogućava da preuzmeš svoju pošiljku na benzinskoj stanici, onda kada tebi to odgovara.

Kontinuirano radimo na tome da uslugu Paketomata učinimo još dostupnijom. Zato je na naše benzinske stanice stigao prepoznatljivi i atraktivni Ananas paketomat. Svoje porudžbine možete platiti pre samog preuzimanja na benzinskoj stanici gotovinom ili karticom ili elektronski na platformi prilikom kreiranja porudžbine.

bezbedno
lako se koristi
ti biraš vreme

Spisak benzinskih stanica na kojima je dostupna usluga Paketomata pogledaj ovde:

Spisak benzinskih stanica ANANAS
Spisak benzinskih stanica DExpress

Kako da preuzmeš pošiljku putem Paketomat usluge?

1.

Odaberi dostavu putem www.dexpress.rs ili na sajtu kompanija koje isporučuju pošiljke putem kurirske službe D Express.

 

2.

Kada D Express preuzme tvoj paket, dobićeš obaveštenje i link, putem kojeg je potrebno da izabereš benzinsku stanicu sa paketomatom, na koju će tvoj paket stići.

 

3.

Kada tvoj paket stigne na benzinsku stanicu, dobićeš obaveštenje o tome, kao i KOD putem SMS-a ili QR KOD putem Vibera, koji treba da sačuvaš.

 

4.

Ukoliko si prilikom porudžbine odabrao/la opciju „Plaćanje pouzećem”, na kasi benzinske stanice pročitaj KOD iz poruke i plati kasiru, nakon čega možeš da preuzmeš paket na paketomatu.

 

5.

Na Paketomatu pritisni taster „Preuzmi paket”. Upiši KOD ručno ili skeniraj QR KOD, a zatim pritisni taster „Potvrdi”. Upiši broj mobilnog telefona na koji si dobio/la poruku sa KOD-om.

 

6.

Ormarić u kome se nalazi tvoj paket će se automatski otvoriti. Preuzmi svoj paket i zatvori ormarić nakon preuzimanja.