Šta je FAST LINE?

  • FAST LINE su nova, posebno osmišljena „brza“ točiona mesta koja ti omogućavaju da ne čekaš u redu kada želiš da natočiš gorivo.

 

Kako se koristi FAST LINE?

  • Za početak, potrebno je da imaš najnoviju verziju Drive.Go aplikacije (verziju 2.1.1.) i da pratiš instrukcije u aplikaciji dok je koristiš. Ažuriraj Drive.Go aplikaciju, ako do sada nisi.
  • Nova funkcionalnost je samouslužnog tipa i podrazumeva prvobitnu rezervaciju sredstava na tvom računu, nakon čega se točilica za gorivo otključava i tada možeš da natočiš gorivo.

 

Gde je dostupan FAST LINE?

  • Trenutno je dostupan u svakom trenutku na NIS Petrol benzinskoj stanici “Sava” u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 30a u Beogradu, na točionim mestima 7 i 8, kao i na Gazprom benzinskoj stanici “Avalski put” u Bulevaru oslobođenja 343, takođe na točionim mestima 7 i 8, u periodu od 22 do 6č.
  • Planiramo da ga proširimo na sve naše benzinske stanice u budućnosti.

 

Kome je namenjen FAST LINE?

  • Namenjen je samo Drive.Go korisnicima sa najnovijom verzijom aplikacije, koji žele da brzo i bez čekanja natoče gorivo i plate ga na točionom mestu, bez odlaska na kasu.

 

Da li mogu da koristim točiona mesta 7 i 8, ako nemam instaliranu aplikaciju Drive.Go?

  • Ova točiona mesta su FAST LINE mesta i osmišljena su samo za Drive.Go korisnike, koji žele iskustvo brzog točenja goriva bez čekanja u redu, a koji su prethodno instalirali najnoviju verziju aplikacije Drive.Go.

 

 

Phone Rings

Jednostavno korišćenje funkcionalnosti FAST LINE

Phone
1. Skeniraj QR kod na točilici
Phone
2. Rezerviši iznos i točiono mesto je otključano
Phone
3. Natoči gorivo
Phone
4. GO!

Za korišćenje nove funkcionalnosti FAST LINE potrebno je da ažuriraš Drive.Go aplikaciju na poslednju verziju 2.1.1.

Rings
Background Image

Više o Drive.Go aplikaciji možeš da saznaš klikom na dugme saznaj više.

Saznaj više