Pogodnosti programa lojalnosti

Pored sakupljanja i korišćenja bonus poena, kartica lojalnosti otvara ti svet specijalnih popusta i super ponuda na našim benzinskim stanicama, ali i u prodajnim objektima naših partnera. Očekuju te akcije pripremljene specijalno za tebe.

Saznaj Više

Učlani se online u „Sa nama na putu“ program lojalnosti

Sada te samo jedan klik deli od učlanjenja u broj jedan program lojalnosti za vozače u Srbiji, online i potpuno besplatno, putem mobilne aplikacije Sa nama na putu. Sakupljaj, koristi bonus poene i uživaj u specijalnim popustima na gorivo, Drive Cafe kafu i proizvode iz naših specijalnih ponuda.

Saznaj Više

Preuzmi mobilnu aplikaciju
"Sa nama na putu"

Mobilna aplikacija je digitalizovana kartica lojalnosti Sa nama na putu, koja ti omogućava da svoju karticu za sakupljanje i korišćenje bonus poena uvek imaš uz sebe.

Ostvari uštede u svakom trenutku i sakupljaj i koristi bonus poene direktno sa svog telefona.

Saznaj Više

Odloži plaćanje uz platnu karticu "Sa nama na putu"

Nadogradi svoju karticu lojalnosti platnom funkcijom - odloži plaćanje goriva i ostalih usluga do 15. dana u narednom mesecu, bez kamate, uz odobren limit do 40.000 RSD.

Saznaj Više

Upoznaj naše partnere

Kao deo programa lojalnosti Sa nama na putu, postaješ privilegovan kupac i kod naših partnera.

Kupujući kod njih, ostvaruješ bonus poene na svojoj kartici koje kasnije možeš da iskoristiš za kupovinu goriva i umanjenje računa na našim benzinskim stanicama.

Saznaj Više

Aktiviraj karticu online za samo 15 minuta

Aktiviraj online karticu lojalnosti Sa nama na putu  uz pomoć računara ili mobilnog telefona.

Već nakon 15 minuta moći ćeš da koristiš sakupljene bonus poene, i ostvariš značajne uštede.

Saznaj Više

Pitanja i odgovori

Ukoliko imaš neko pitanje o našem programu lojalnosti Sa nama na putu, pronađi odgovor ovde.

Saznaj Više

Kontakt forma

    Slažem se da se moje ime, adresa e-pošte i telefonski broj (opciono) mogu koristiti samo u svrhu odgovora na moj upit i da se neće čuvati ili dalje obrađivati u bilo koju drugu svrhu. Za više detalja u vezi s načinom obrade vaših ličnih podataka molimo pročitajte našu Politiku privatnosti i odeljak O kolačićima.