Neka G-Drive 100 bude tvoj prvi izbor

Obezbedi svom automobilu pouzdaniju i efikasniju snagu tokom vožnje uz G-Drive 100.

G-Drive 100 sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno se odražavaju na njegovu ispravnost i dugovečnost. G-Drive 100, proizveden u skladu sa najvišim tehnološkim standardima, tvom motoru će pružiti profesionalnu zaštitu, a tebi sigurniju i uzbudljiviju vožnju.

Poboljšane performanse motora

G-Drive 100 sadrži aktivne komponente poslednje generacije koje tvom vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Specijalna formula ovog goriva produžava vek tvog motora i doprinosi smanjenju mogućnosti nastanka kvarova.

poboljsane-performanse-motora

Povećanje snage motora

1

Jedinstvena termostabilna komponenta goriva – modifikator trenja stvara zaštitni sloj između klipa i cilindra u motoru, čime se smanjuje koeficijent trenja, unapređuje dinamika motora i stimuliše povećanje snage motora. Sinergijom 100 oktana i aktivnih aditiva za čišćenje i podmazivanje, motor dobija dodatnu snagu, a vožnja postaje uzbudljivija.

Poboljšanje dinamike ubrzanja

2

Smanjenje trenja u motoru zahvaljujući modifikatoru trenja, sadržanom u kompleksu aditiva, za rezultat ima poboljšanje dinamičkih karakteristika vozila. To omogućava snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je od presudne važnosti pri preticanju na autoputu.

Povećanje obrtnog momenta

3

Visoka oktanska vrednost i smanjenje koeficijenta trenja utiču na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti. Ovo dodatno poboljšanje pomaže pri vožnji po terenima sa velikim nagibom.

orange overlay

Testirano u Velikoj Britaniji

Milbrook Proving Ground  je jedan od najvećih centara za testiranje vozila i nalazi se u mestu Milbruk u Engleskoj. Osnovan šezdesetih godina XX veka, Centar obuhvata kapacitete za testiranje i razvoj vozila, uključujući one za ocenjivanje vozila i sistema, razvoj pogona i testove bezbednosti. Testovima u Milbruku potvrđeni su svi navodi u vezi sa gorivom G-Drive 100 koji se pominju na ovoj stranici.

Profesionalna zaštita motora

G-Drive 100 pruža motoru prvoklasnu zaštitu od korozije i sprečava stvaranje emulzije. Pored toga, G-Drive 100 uklanja nečistoće u motoru i obezbeđuje mu optimalnu snagu.

Orange overlay

G-Drive 100 za čist motor

Redovnom upotrebom bilo kog goriva na motoru se stvaraju naslage nečistoće. Usled tog procesa dolazi do „zagušenja“ motora, koji više nije u stanju da radi optimalnom snagom. Te naslage su škodljive i na duge staze mogu da izazovu kvarove. Redovnom upotrebom G-Drive 100 goriva naslage nečistoće na usisnim ventilima se smanjuju do šest puta.4

Prvoklasna zaštita od korozije

Molekuli vode koji se mogu naći u sistemu za gorivo svakog vozila, reaguju sa njegovim metalnim delovima i mogu vremenom dovesti do njihovog oštećenja. Kompleks aditiva u gorivu G-Drive 100 sadrži specijalnu komponentu koja sprečava stvaranje korozije u svim delovima sistema za gorivo i obezbeđuje najvišu klasu zaštite vozila.

Demulzifikacija

Specijalna komponenta goriva G-Drive 100 sprečava stvaranje emulzije od vode i ulja, koja se može pojaviti u sistemu za gorivo usled promena temperature u zimskom periodu i dovesti do pogoršanja performansi motora. Demulzifikacija osigurava da tvoje vozilo i motor funkcionišu bez poteškoća tokom cele godine.

1Sa G-Drive 100 gorivom, posle 1.000 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri 6.000 obrtaja u minuti, u poređenju sa standardnim Evro premijum BMB 95 benzinom.

2Sa G-Drive 100 gorivom, posle 500 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri brzini od 115-125 km/h, u poređenju sa standardnim Evro premijum BMB 95 benzinom.

3Sa G-Drive 100 gorivom, posle 1.000 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri 4.000-6.000 obrtaja u minuti, u poređenju sa standardnim Evro premijum BMB 95 benzinom.

4Rezultati su potvrđeni testiranjem na Mercedez-Benz motoru M111 u Milbruk nezavisnom istraživačkom centru.

Možda te dodatno interesuje

Mapa benzinskih stanica

Saznaj na kojim benzinskim stanicama možeš da natočiš G-Drive benzin. Isplaniraj svoj put tako da maksimalno uživaš tokom putovanja.

Saznaj više

Drive.Go

Saznaj sve o prvoj aplikaciji u Srbiji koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva bez odlaska na kasu – brzo, jednostavno i sigurno.

Saznaj više