G-Drive dizel

Gorivo vrhunskog kvaliteta, koje doprinosi poboljšanoj startnosti motora i maksimalnim performansama, pretvarajući tvoju vožnju u jedinstveno iskustvo. G-Drive dizel otklanja nečistoće i sprečava pojavu korozije.

G-Drive 100

Proizvedeno prema najvišim tehnološkim standardima, G-Drive 100 je gorivo nove snage koje će tvom motoru pružiti profesionalnu zaštitu, a tebi sigurniju i uzbudljiviju vožnju. Pored toga, uklanja nečistoće u motoru i poboljšava performanse motora.

OPTI dizel

Naš dizel je aditivirano evro dizel gorivo sa visoko-tehnološkim aditivima. Specijalno kreirana formula optimalnih sastojaka pruža zaštitu motoru tvog vozila i omogućava stabilniji rad. Kroz zaštitu motora omogućava ti uštedu na dugoročnom nivou.

OPTI benzin 95

Opti benzin je aditivirano gorivo od 95 oktana. Obogaćivanjem standardnog benzina sa visokotehnološkim aditivom dobijeno je gorivo, čijom redovnom upotrebom može doći do smanjenja potrošnje goriva, smanjenja pojave kvarova na motoru i optimalne zaštite motora.

OPTI auto gas

Auto gas je idealno gorivo za vozila koja su za njega dizajnirana, kao i za konvertovane automobile. Ovo gorivo je bezbedno, omogućava znatnu uštedu i smanjuje zagađenje životne sredine, zahvaljujući manjoj emisiji CO2 u poređenju sa emisijama vozila koja koriste druge vrste goriva.

Evro dizel

Naš standardni evro dizel proizveden je u skladu sa poslednjim EU standardom kvaliteta. Zima je period kada posebno dokazuje svoj kvalitet.

Evro premijum BMB 95

Odličan izbor za automobile svih generacija, kako zbog očuvanja životne sredine, tako i zbog očuvanja samog vozila. Evro premijum BMB 95 je bezolovni benzin sa 95 oktana, proizveden u skladu sa evropskim standardom kvaliteta benzina.

Metan CNG

Komprimovani prirodni gas, poznatiji kao metan, je prirodni gas koji se upotrebljava kao energent u industriji ili kao pogonsko gorivo u vozilima. Korišćenjem CNG goriva ostvaruješ značajnu finansijsku uštedu, u zavisnosti od vozila.

Elektropunjači

NIS Petrol i Gazprom idu u korak sa najnovijim energetskim trendovima. Zato smo svim vozačima koji poseduju vozilo na električni pogon omogućili da na brz i lak način obezbede energiju za svoje automobile u Srbiji i Evropi, kroz regionalnu charge&GO mrežu i mrežu njihovih partnera.