Plati gorivo bez odlaska na kasu

Drive.Go mobilna aplikacija je prva aplikacija u Srbiji, koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva na točionom mestu, brzo, jednostavno i sigurno, bez odlaska na kasu.

Preuzmi Drive.Go mobilnu aplikaciju:

1. Instaliraj aplikaciju Drive.Go na svoj mobilni telefon
2. Skeniraj QR kod na točilici – pre ili posle točenja, po želji
3. Natoči gorivo
4. U aplikaciji klikni na dugme „Plati“
5. Go! Kupovina goriva putem Drive.Go aplikacije je uspešno završena!

Jednostavno korišćenje Drive.Go aplikacije

Od sada i uz benefite platne kartice

Drive.Go aplikacija ti omogućava povezivanje sa tvojom platnom karticom Sa nama na putu i mogućnost odloženog plaćanja do 45 dana, sakupljanje bonus poena za popuste i kupovinu na našim benzinskim stanicama.

Registracijom kartice lojalnosti Sa nama na putu u Drive.Go aplikaciji, možeš da sakupljaš bonus poene prilikom svake kupovine goriva na našim benzinskim stanicama.

Drive.Go-opti

Natoči i plati OPTI tečnost za stakla preko Drive.Go aplikacije

Nakon što natočiš gorivo i platiš, na našim benzinskim stanicama možeš da natočiš i OPTI tečnost za stakla, skeniraš poseban QR kod na OPTI točilici i platiš račun u Drive.Go aplikaciji.

Benzinske stanice na kojima je usluga točenja OPTI tečnosti za stakla dostupna su sledeće:

  • NIS Petrol Tošin bunar, Tošin bunar b.b, Novi Beograd
  • Gazprom Blok 66, Bulevar Heroja sa Košara b.b, Novi Beograd
  • NIS Petrol Novi Sad 11,  Bulevar cara Lazara b.b, Novi Sad
  • Gazprom Stari Banovci, Autoput Beograd-Novi Sad, Stari Banovci

Drive.Go aplikacija te vodi do najbliže benzinske stanice

Drive.Go aplikacija poseduje funkcionalnost prikaza mape uz pomoć koje možeš doći do najbliže benzinske stanice. Na osnovu trenutne lokacije, aplikacija određuje rutu i navodi te do benzinske stanice na kojoj možeš da natočiš gorivo.

Pored lokacija i najbrže rute, aplikacija ti daje uvid i u sve dodatne informacije o radnom vremenu, vrstama goriva i dostupnim uslugama na željenim benzinskim stanicama.

Na kojim stanicama je Drive.Go usluga dostupna?

Naša kompanija kontinuirano radi na širenju mreže NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica na kojima je Drive.Go usluga dostupna.

Spisak stanica na kojima je ova usluga omogućena možete pogledati ovde:

Spisak benzinskih stanica

100% sigurno plaćanje

Svi tvoji podaci su potpuno zaštićeni, tako da je kupovina goriva na ovaj način potpuno bezbedna.

Drive.Go mobilna aplikacija koristi usluge procesora za plaćanje Intesa banke, čime je osigurana bezbedna registracija i plaćanje korišćenjem platnih kartica. Podaci o platnim karticama su bezbedni u PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard Requirements and Security Assessment Procedures) sertifikovanom okruženju procesora banke, uz najviši nivo sigurnosti podataka, PCI DSS Nivo 1.

Svaku Drive.Go platnu transakciju obrađuje platni procesor, u skladu sa PCI DSS sigurnosnim standardima, osiguravajući zaštitu tehničkih i operativnih komponenti sistema koje su uključene u procesiranje podataka o karticama ili su povezane sa njima. Dakle, sve transakcije plaćanja, kao i podaci o platnim karticama, obezbeđeni su i sigurni tokom celog procesa obrade platne transakcije.