Plati gorivo bez odlaska na kasu

Drive.Go mobilna aplikacija je prva aplikacija u Srbiji koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva na točionom mestu – brzo, jednostavno i sigurno, bez odlaska na kasu.

Preuzmi Drive.Go mobilnu aplikaciju:

Qr code Image
Drive.Go telefon

Pravdaj troškove za gorivo uz funkcionalnost Moja firma

Funkcionalnost Moja Firma Drive.Go aplikacije omogućava plaćanje goriva i izdavanje gotovinskog računa koji stiže na tvoju imejl adresu bez odlaska na kasu.

Uredno zavedeni gotovinski računi na imejlu štede vreme i omogućavaju praktično pravdanje troškova za gorivo.

*Ukoliko do sada nisi uzimao/la gotovinski račun na našim benzinskim stanicama, neophodno je da prođe šest časova od prve registracije PIB-a kroz Drive.Go aplikaciju kako bi ti gotovinski račun stizao na mejl.
Saznaj više

Drive.Go FAST LINE su posebno osmišljena „brza“ točiona mesta koja ti omogućavaju da ne čekaš u redu kada želiš da natočiš gorivo.

Trenutno je dostupan u svakom trenutku na Gazprom benzinskoj stanici “Avalski put” u Bulevaru oslobođenja 343, na točionim mestima 7 i 8, u periodu od 22 do 6č.

Saznaj više
Phone Rings

Štedi efikasno na vremenu

Aplikacija poseduje funkcionalnost mape koja te na osnovu trenutne lokacije navodi do najbliže benzinske stanice na kojoj možeš da natočiš gorivo.

U okviru aplikacije možeš saznati i sve dodatne informacije o radnom vremenu, vrstama goriva i uslugama na benzinskim stanicama.

1. Instaliraj aplikaciju Drive.Go na svoj mobilni telefon
2. Skeniraj QR kod na točilici – pre ili posle točenja, po želji
3. Natoči gorivo
4. U aplikaciji klikni na dugme „Plati“
5. Go! Kupovina goriva putem Drive.Go aplikacije je uspešno završena!

Jednostavno korišćenje Drive.Go aplikacije

Sakupljaj bonus poene

Registracijom kartice programa lojalnosti „Sa nama na putu“ u Drive.Go aplikaciji, možeš da sakupljaš bonus poene prilikom svake kupovine goriva na našim benzinskim stanicama.

Drive.Go-opti

Natoči i plati OPTI tečnost za stakla preko Drive.Go aplikacije

Nakon što natočiš gorivo i platiš, na našim benzinskim stanicama možeš da natočiš i OPTI tečnost za stakla, skeniraš poseban QR kod na OPTI točilici i platiš račun u Drive.Go aplikaciji.

Benzinske stanice na kojima je usluga točenja OPTI tečnosti za stakla dostupna su sledeće:

  • NIS Petrol Tošin bunar, Tošin bunar b.b, Novi Beograd
  • Gazprom Blok 66, Bulevar Heroja sa Košara b.b, Novi Beograd
  • NIS Petrol Novi Sad 11,  Bulevar cara Lazara b.b, Novi Sad
  • Gazprom Stari Banovci, Autoput Beograd-Novi Sad, Stari Banovci

Drive.Go aplikacija te vodi do najbliže benzinske stanice

Drive.Go aplikacija poseduje funkcionalnost prikaza mape uz pomoć koje možeš doći do najbliže benzinske stanice. Na osnovu trenutne lokacije, aplikacija određuje rutu i navodi te do benzinske stanice na kojoj možeš da natočiš gorivo.

Pored lokacija i najbrže rute, aplikacija ti daje uvid i u sve dodatne informacije o radnom vremenu, vrstama goriva i dostupnim uslugama na željenim benzinskim stanicama.

Drive.Go QR code

Na kojim stanicama je Drive.Go usluga dostupna?

Drive.Go usluga je omogućena na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom Srbije.

Mapa svih naših benzinskih stanica sa svim potrebnim detaljima o ostalim uslugama i proizvodima je dostupna ovde:

MAPA BENZINSKIH STANICA

MOJ AUTO: nova usluga za Drive.Go korisnike

Korisnici Drive.Go aplikacije od sada imaju na raspolaganju novu Moj auto uslugu koja pruža mogućnost beleženja korisnih informacija kao i podešavanja podsetnika za važne datume.

Kako se usluga koristi?
Na svom profilu u okviru Drive.Go aplikacije, u opciji Moj auto, korisnik može da unese sve neophodne podatke kao što je rok važenja saobraćajne i vozačke dozvole, kao i polisu osiguranja. Svi uneti podaci su sačuvani u aplikaciji, i korisnik može podesiti da dobija podsetnik za važenje unetih dokumenata.

100% sigurno plaćanje

Svi tvoji podaci su potpuno zaštićeni, tako da je kupovina goriva na ovaj način potpuno bezbedna.

Drive.Go mobilna aplikacija koristi usluge procesora za plaćanje Intesa banke, čime je osigurana bezbedna registracija i plaćanje korišćenjem platnih kartica. Podaci o platnim karticama su bezbedni u PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard Requirements and Security Assessment Procedures) sertifikovanom okruženju procesora banke, uz najviši nivo sigurnosti podataka, PCI DSS Nivo 1.

Svaku Drive.Go platnu transakciju obrađuje platni procesor, u skladu sa PCI DSS sigurnosnim standardima, osiguravajući zaštitu tehničkih i operativnih komponenti sistema koje su uključene u procesiranje podataka o karticama ili su povezane sa njima. Dakle, sve transakcije plaćanja, kao i podaci o platnim karticama, obezbeđeni su i sigurni tokom celog procesa obrade platne transakcije.

Drive.Go sigurno plaćanje