Gotovina uz plaćanje na benzinskim stanicama

Prilikom plaćanja računa Mastercard, Maestro, Dina ili Visa karticom na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, od sada možeš i da podignеš gotovinu.

Plaćanje uz podizanje keša

Plaćanje uz podizanje keša je odlično rešenje kada ti je hitno potrebna gotovina, što je posebno značajno u sredinama, u kojima ne postoji razvijena mreža bankomata.

Plaćanje uz podizanje keša pruža nove pogodnosti i predstavlja komforno rešenje podizanja keša u okviru samo jedne transakcije na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, uz uštedu vremena na traženje bankomata ili filijala banaka.

Limit pri podizanju gotovine

Ne postoji minimalan iznos koji je potrebno izdvojiti za kupovinu, dok je maksimalan iznos gotovine koji može da se podigne 5.000 dinara, pri čemu se na vrednost računa dodaje iznos koji se želi podići u gotovini, i sve se to obračunava kao jedna transakcija.

Ova usluga tretira se kao standardno plaćanje karticom – korisnik kartice odobrava transakciju pomoću svog PIN koda i može je u potpunosti ispratiti na svom bankovnom računu. Plaćanje uz podizanje keša se ne razlikuje od standardnog korišćenja kartice na bankomatu i zato nema novih niti skrivenih troškova za potrošače.

Informacije

U cilju informisanja i provere da li ti je usluga omogućena i pod kojim uslovima, obrati se banci koja ti je izdala Mastercard, Maestro, Dina ili Visa karticu.

Vidimo se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!