OPTI auto gas - čista energija za tvoj auto

Naš OPTI auto gas u potpunosti je prilagođen uređajima novije generacije. Auto gas je idealno gorivo za vozila koja su za njega dizajnirana, kao i za konvertovane automobile.

Auto gas je bezbedan, omogućava znatnu uštedu i smanjuje zagađenje životne sredine, usled manje emisije CO2 u poređenju sa emisijama vozila koja pokreću druge vrste goriva.

Ekonomičan u svakom pogledu

Ekonomičnost auto gasa se ogleda u niskoj ceni, dužem veku trajanja motora, nižim troškovima održavanja vozila, dužem periodu zamene ulja i svećica, kao i dužem veku trajanja katalizatora.

Ekološki pouzdanije gorivo

Sa ekološkog aspekta OPTI auto gas je povoljniji od standardnih goriva – čistiji je i optimalniji za našu životnu sredinu.

Širimo mrežu

Broj NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica na kojima možeš da sipaš OPTI auto gas se stalno povećava, ugradnjom instalacija na postojećim i novim benzinskim stanicama.

Možda te dodatno interesuje

Mapa benzinskih stanica

Saznaj na kojim benzinskim stanicama možeš da natočiš OPTI auto gas. Isplaniraj svoj put tako da maksimalno uživaš tokom putovanja.

Saznaj više

Drive.Go

Saznaj sve o prvoj aplikaciji u Srbiji koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva bez odlaska na kasu – brzo, jednostavno i sigurno.

Saznaj više