NIS Gazprom lični kabinet

Lični kabinet omogućava Vam da pratite potrošnju u realnom vremenu putem desktop računara, kao i da proverite raspoloživo stanje na kartici u svakom trenutku. Pored toga, možete da izvršite transfer sredstava i da pratite analitiku, koja je bitna za donošenje poslovnih odluka.

Saznajte Više

Aplikacija Gazprom card

Aplikacija je namenjena našim korporativnim klijentima, koji žele da unaprede svoje poslovanje korišćenjem jednostavnog sistema za nabavku i praćenje potrošnje goriva.

Saznajte Više

Elektronska faktura

Ova usluga Vam omogućava da primate sve fakture e-poštom umesto u papirnom obliku i time doprinosi povećanju produktivnosti i smanjenju troškova.

Saznajte Više

Elektronska naplata putarine (TAG)

TAG uređaj za elektronsku naplatu putarine možete da kupite i dopunite na osnovu unapred raspoloživih sredstava na debitnim karticama za gorivo.

saznajte više

Pranje automobila

Neka vozila Vaše kompanije uvek sijaju punim sjajem. Sve korisnike NIS Gazprom kartice očekuje dodatna usluga pranja vozila u našim perionicama. Održavanje voznog parka nikad nije bilo lakše i uz mobilnu aplikaciju Ready2Wash.

Saznajte Više

Pomoć na putu

Ukoliko je tokom Vašeg putovanja došlo do kvara, saobraćajne nezgode, oštećenja ili nekog drugog nepredviđenog događaja, možete pozvati Korisnički centar COFUS asistencije i u najkraćem mogućem roku biće Vam pružena adekvatna pomoć.

Saznajte Više

Zamena i popravka stakla

Zamenite i popravite stakla na svom automobilu lakše nego ikad do sad. U saradnji sa našim Carglass servis partnerom, omogućili smo 15% popusta na zamenu i popravku stakala na Vašem vozilu.

Saznajte Više