Iskoristi bonus poene za kupovinu goriva i ostalih proizvoda

Sakupljene bonus poene možeš u svakom trenutku iskoristiti za umanjenje računa prilikom kupovine goriva na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Bonus poeni se takođe mogu iskoristiti prilikom kupovine ostalih proizvoda i usluga.

Kako se koriste bonus poeni?

Ako tvoj osnovni račun iznosi, npr. 1.500 RSD, a na kartici imaš sakupljenih 500 bonus poena, platićeš 1.000 RSD, jer će tvoj osnovni račun od 1.500 RSD biti umanjen za 500 RSD.

Međutim, nisi u obavezi da potrošiš sve bonus poene. Ukoliko se unapred ne odredi broj poena koji će biti potrošen, sistem će automatski povući maksimalan broj poena po računu. Pored broja sakupljenih bonus poena, u svojoj mobilnoj aplikaciji Sa nama na putu, kao i na personalizovanoj stranici Moj nalog, u svakom trenutku možeš da pogledaš vrednost izvršenih transakcija i obavljenih kupovina.

U sledećoj tabeli dat je primer ostvarenih popusta uz karticu Sa nama na putu i primer plaćanja računa uz pomoć bonus poena.

Naziv
proizvoda
Cena
(RSD)
Popust uz karticu
Sa nama na putu (RSD)
Konačna
cena
G-Drive dizel 1.000 0 1.000
Drive Cafe espresso kafa 145 30 115
Drive Cafe čaj 145 30 115
Krofna punjena čokoladom 80 20 60
Ukupna vrednost računa (RSD): 1.290
Broj bonus poena na kartici Sa nama na putu:* 1.200
Račun koji je potrebno platiti (RSD): 90

* 1 bonus poen = 1 dinar

NAPOMENA:

Bonus poeni se ne mogu koristiti za kupovinu poklon kartica, cigareta, TAG uređaja, časopisa, dnevne štampe, svih vrsta dopuna, žetona za perionicu i usisivač. Ukoliko se bonus poeni koriste za kupovinu proizvoda uz kupone ili proizvoda sa popustom uz karticu Sa nama na putu, cena proizvoda se obračunava po sniženoj ceni, dakle sa popustom. Iznos računa na kome se koriste bonus poeni ne ulazi u obračun mesečne potrošnje.

Iznos računa na kome se koriste poklon vaučeri za Drive Cafe proizvode ne ulazi u obračun mesečne potrošnje. Prilikom korišćenja poklon vaučera za Drive Cafe proizvode nije moguće sakupljanje kupona za poklon vaučer niti sakupljanje bonus poena.

Poklon kartice moguće je kupiti korišćenjem bonus poena. Nije moguće plaćanje poklon karticom i bonus poenima istovremeno.