Drive.Go

Drive.Go mobilna aplikacija je prva aplikacija u Srbiji koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva – brzo, jednostavno i sigurno, bez odlaska na kasu. Plaćanje se obavlja na točionom mestu, iz automobila.

 

Saznaj Više

Restorani i prodavnice

Potreban ti je predah od duge vožnje ili kafa za poneti? Svrati do nas. U prijatnom ambijentu našeg restorana osećaćeš se kao kod kuće, a naša ponuda učiniće da mali predah bude pravo zadovoljstvo.

 

Saznaj više

OPTI tečnost za stakla na točenje

Pored goriva vrhunskog kvaliteta na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, prvi na tržištu, obezbedili smo za tebe i automate sa OPTI tečnošću za stakla.

 

Saznaj Više

Podizanje gotovine

Prilikom plaćanja računa Mastercard, Maestro ili Dina karticama, od sada možeš istovremeno da podignеš i gotov novac. Plaćanje uz podizanje keša pruža novi nivo pogodnosti i predstavlja komforno rešenje pristupa gotovini na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

 

Saznaj Više

Paketomat

U saradnji sa kurirskom službom D Express kreirali smo inovativnu i u Srbiji jedinstvenu uslugu u oblasti kurirskih usluga. Ova usluga ti omogućava da preuzmeš svoju pošiljku na benzinskoj stanici kada tebi odgovara: pouzdano, jednostavno i ugodno.

 

Saznaj Više

Perionice

Kako bi tvoje vozilo uvek bilo u punom sjaju, na određenim NIS Petrol i Gazprom stanicama na usluzi ti stoje dva tipa perionica – automatske perionice i Jet Wash (samouslužne perionice).

 

Saznaj više

IPS plaćanje

Nova funkcionalnost IPS plaćanja na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama daje ti mogućnost da natočeno gorivo, kao i svaki drugi račun, platiš za samo nekoliko trenutaka uz pomoć QR koda u svojoj m-banking aplikaciji.

 

Saznaj Više

Poklon kartica

Poklon kartice u vrednosti od 1.000, 3.000 i 5.000 dinara, sada su dostupne na određenim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Možeš ih pokloniti tebi dragoj osobi, za kupovinu goriva i drugih proizvoda iz prodavnice i restorana, na našim benzinskim stanicama.

 

Saznaj Više

Elektronska naplata putarine (TAG)

Na izabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama možeš da kupiš uređaj za elektronsku naplatu putarine (TAG), koji će smanjiti gužve na auto-putevima i naplatnim rampama, a vozačima obezbediti kvalitetnu i udobnu vožnju.

 

Saznaj Više

Dostava naših proizvoda

Od sada možeš da poručiš proizvode sa NIS Petrol i Gazprom benzinskih stranica putem Glovo aplikacije. Za samo pola sata do tebe stiže ukusna hrana i napici iz Drive Cafe restorana, kao i određeni proizvodi iz našeg “Auto sveta”.

Saznaj Više

Plaćanje mesečnih računa

Od sada možeš da platiš svoje mesečne račune sa oznakom NBS IPS QR i na našim benzinskim stanicama. Plaćanje možeš da izvršiš gotovinom, čekom, IPS Pokaži QR kodom ili NIS poklon karticom. Naknada iznosi 50 dinara, dok je za račune u iznosu od preko 5.000 dinara iznos naknade 1%.

Saznaj više