Točenje i plaćanje goriva samo uz Drive.Go aplikaciju

U periodu od 23h do 06h, na Gazprom benzinskoj stanici Novi Beograd Dejton točenje i plaćanje goriva je moguće isključivo samouslužno, samo putem Drive.Go aplikacije.

 

Plaćanje putem Drive.Go aplikacije se realizuje rezervacijom sredstava. Maksimalni iznos rezervacije sredstava za jedno točenje je 15.000 RSD. Ukoliko si natočio goriva manje od rezervisanog iznosa, preostali iznos će ti biti vraćen, a vreme vraćanja zavisi od tvoje banke.

 

Za plaćanje je potrebna poslednja verzija Drive.Go aplikacije. Plaćanje neće biti moguće za korisnike koji imaju verziju Drive.Go aplikacije stariju od verzije 2.1.1.

 

Drive.Go mobilna aplikacija pruža ti mogućnost plaćanja goriva (i sakupljanja bonus poena na kartici Sa nama na putu) na točionom mestu. Aplikacija ima za cilj da obezbedi brzo, efikasno i bezbedno plaćanje, bez odlaska na kasu.

 

Popust od 3 din/l samo u noćnom režimu

 

Svi potrošači prilikom plaćanja putem Drive.Go aplikacije imaju popust od 3 din/l za kupovinu bilo kojeg goriva samo tokom noćnog režima. TNG nije moguće kupiti tokom noćnog režima, a prodavnica i restoran benzinske stanice ne rade.

 

Cena sa popustom biće istaknuta u mobilnoj aplikaciji.

 

Za sve dodatne informacije i pitanja možeš kontaktirati naš call centar: 08 0000 8888.

Phone Rings

Plaćanje putem Drive.Go aplikacije u noćnom režimu:

Phone
1. Instaliraj aplikaciju DRIVE.GO i registruj svoj korisnički nalog
Phone
2. Skeniraj QR kod koji se nalazi na točionom mestu
Phone
3. Rezerviši iznos kojim želiš da platiš gorivo**Ukoliko si natočio manje od rezervisanog iznosa, preostali iznos će ti biti vraćen, a vreme vraćanja zavisi od tvoje banke.
Phone
4. Nakon potvrde o izvršenoj rezervaciji, podigni točilicu i započni točenje goriva
Phone
5. Nakon završenog točenja, vrati točilicu na odgovarajuće mesto
Phone
6. Pritisni dugme „završi”, oceni nas, a mi ti želimo srećan put!

Za plaćanje u noćnom režimu na Gazprom benzinskoj stanici Novi Beograd Dejton potrebna je poslednja verzija Drive.Go aplikacije

Rings
Background Image

Pročitaj važne napomene klikom na dugme ispod

Saznaj više