Tri koraka do odloženog plaćanja, bez odlaska u banku

1. Za podnošenje zahteva potrebno je da si registrovani korisnik programa lojalnosti i da samo poseduješ važeću ličnu kartu (ili pasoš) i vozačku dozvolu. Podnošenje zahteva se obavlja na odabranim benzinskim stanicama, bez odlaska u banku.

Spisak benzinskih stanica

2. U roku od 5 do 10 dana, tvoj zahtev će biti obrađen od strane Naše AIK Banke. Po odobrenju zahteva i potpisivanju ugovora na odabranim benzinskim stanicama, od Naše AIK Banke u SMS poruci dobijaš jedinstveni PIN kod. Uputstvo za dobijanje PIN-a preuzmi klikom na dugme.

UPUTSTVO ZA PIN

3. Nakon toga, u narednih nekoliko minuta kartica postaje potpuno funkcionalna za plaćanje robe i usluga do visine odobrenog limita na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Plaćaj odloženo do 45 dana

Sakupljaj bonus poene i uštedi

Mobilna aplikacija za praćenje stanja

Bez odlaska u banku, bez dodatnih dokumenata

Vreme podnošenja zahteva

Podnošenje zahteva na odabranim benzinskim stanicama, moguće je svakog dana, tokom radnog vremena benzinskih stanica.

Potpisivanje ugovora za revolving kreditnu karticu Sa nama na putu na odabranim benzinskim stanicama, moguće je svakog dana u periodu od 11h do 19h.

Spisak benzinskih stanica

Odloži plaćanje do 45 dana

Imaš mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje do 45 dana, u zavisnosti od datuma transakcije. Ova mogućnost važi isključivo, ako svakog meseca redovno, tj. najkasnije do roka za plaćanje, izmiruješ celokupno dugovanje po kartici.

Sa revolving kreditnom karticom Sa nama na putu možeš da plaćaš gorivo i ostale proizvode i usluge, isključivo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Odloženo plaćanje funkcioniše kalendarski – ukoliko je kupovina izvršena prvog dana u mesecu, imaš na raspolaganju 45 dana, a ukoliko sipaš gorivo, npr. desetog dana u mesecu, imaš 35 dana tokom kojih možeš da odložiš plaćanje. Datum do kog treba da izmiriš zaduženje iz prethodnog meseca je 15. dan tekućeg meseca.

Kako da izmiriš obaveze?

Izmiri obaveze iz prethodnog meseca do 15. dana u tekućem mesecu, uplatom na račun kartice:

  • Putem e-banking ili m-banking naloga svoje banke
  • Na blagajni pošte ili banke
  • Uplatom na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.
Mapa benzinskih stanica

U obavezi si da izmiriš minimum 10% od ukupno potrošenog iznosa (minimum je 1.000 din). Savetujemo da potrošeni iznos izmiriš u celosti, jer se u suprotnom na ostatak neizmirenog duga obračunava kamata u iznosu od 2,4% mesečno.**

Prati stanje putem mobilne aplikacije

Sa mobilnom aplikacijom Sa nama na putu prati stanje svoje kartice, uvek i svuda!

Putem aplikacije:

  • Imaš stalni uvid u stanje bonus poena i nivo kartice
  • Pratiš promet platne kartice, rezervisana sredstva i raspoloživo stanje
  • Pristupiš informacijama o specijalnim pogodnostima kreiranim samo za tebe.

Ukoliko koristiš revolving kreditnu karticu Sa nama na putu, na raspolaganju su ti i sledeće informacije:

  • Odobren limit u odnosu na tvoj nivo kartice
  • Stanje kartice (potrošena, rezervisana i raspoloživa sredstva)
  • Pregled svih transakcija.

Preuzmi mobilnu aplikaciju na sledećim platformama:

Nakon instaliranja aplikacije, unesi svoje korisničke podatke (broj telefona i broj svoje kartice lojalnosti) radi aktivacije.

Dodatne pogodnosti

Pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama sa revolving kreditnom karticom Sa nama na putu dobijaš određeni broj bonus poena*.

Bonus poeni se obračunavaju odmah nakon kupovine, a broj poena koji dobijaš zavisi od nivoa kartice. SREBRO, ZLATO i PLATINA su nivoi koje tvoja kartica može imati, što je određeno iznosom tvoje mesečne potrošnje.

*Bonus poeni se ne mogu sakupljati kupovinom cigareta, TAG uređaja, časopisa, dnevne štampe, svih vrsta dopuna, žetona za perionicu i usisivač, proizvoda u okviru Spend&Get programa i programa sakupljanja kupona uz koje se obračunava popust.

**Reprezentativni primer za revolving kreditnu karticu Sa nama na putu – Iznos kreditnog limita: 40.000 RSD. NKS: 2,40% na mesečnom nivou / 28,80% na godišnjem nivou, fiksna kamatna stopa. Minimalna mesečna obaveza: 10% od ukupnog zaduženja po računu kartice uvećano za kamatu, naknade i eventualni iznos prekoračenja kreditnog limita, min. 1.000 RSD. EKS: 35.31% obračunat na dan 1.8.2020. godine. Ukupan iznos koji će korisnik platiti tokom perioda otplate u slučaju da odmah iskoristi celokupan kreditni limit je 50.372,82  RSD. Troškovi koji padaju na teret korisnika: članarina 99 RSD mesečno. Rok važenja ugovora 3 godine.