Početna / Vesti / Obaveštenje za korisnike NIS Agro kartice

Obaveštenje za korisnike NIS Agro kartice

Kompanija NIS obaveštava korisnike NIS Agro kartice da je u skladu sa Uredbom nadležnih državnih organa, na NIS Petrol i Gazprom stanicama, omogućena prodaja Evro dizel goriva po propisanoj maloprodajnoj ceni od 179 RSD/l, isključivo putem NIS Agro kartica koje su izdate registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Pozivamo korisnike koji su NIS Agro karticu dobili po osnovu dokaza o registrovanoj poljoprivrednoj mašini, a koji od momenta stupanja na snagu navedene Uredbe nisu dostavili dokaz o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu, da do 16. maja 2022. godine dostave dokaz o registraciji poljoprivrednog gazdinstva, kako bi mogli da nastave da Evro dizel gorivo kupuju po propisanoj maloprodajnoj ceni od 179 RSD/l. Dokaz se može dostaviti na najbližu NIS Petrol ili Gazprom benzinsku stanicu.
U suprotnom, Evro dizel gorivo moći će da kupuju po redovnoj maloprodajnoj ceni, sve dok ne dostave dokaz o registraciji poljoprivrednog gazdinstva.

Kako se Uredba nadležnih državnih organa ne odnosi na aditivirana goriva, kupovina G-Drive dizel goriva će i nakon 16. maja biti moguća u skladu sa važećim popustom u skladu sa odgovarajućim segmentom NIS Agro kartice.

Kompanija NIS zahvaljuje potrošačima na razumevanju.

Share: