Početna / Vesti / NIS i Dina kartica za zadovoljstvo potrošača

NIS i Dina kartica za zadovoljstvo potrošača

Kompanija NIS uvela je u saradnji sa bankom Poštanska štedionica mogućnost podizanja gotovine uz Dina karticu na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Uvođenjem ove usluge NIS još jednom potvrđuje svoju lidersku poziciju kada je reč o unapređenju korisničkog servisa u maloprodajnom segmentu.

Podizanje gotovine prilikom plaćanja Dina karticom, izdate od strane bilo koje banke u Srbiji, omogućava njenim korisnicima da samo u jednoj transakciji obave kupovinu na benzinskim stanicama NIS-a i podignu gotovinu sa svog bankovnog računa u iznosu do 5.000 dinara. Zahvaljujući široko rasprostranjenoj mreži maloprodajnih objekata NIS-a koji su na raspolaganju potrošačima na svim važnim putnim pravcima u Srbiji, kako u gradovima, tako i u selima, korisnici Dina kartice koji žive u sredinama u kojima ne postoji razvijena mreža bankomata mogu brzo i jednostavno da podignu gotovinu sa svog bankovnog računa na najbližoj NIS Petrol ili Gazprom benzinskoj stanici.

Ova usluga tretira se kao standardno plaćanje karticom, te korisnik kartice odobrava transakciju svojim PIN kodom i može da je u potpunosti isprati na svom bankovnom računu. Plaćanje uz podizanje keša jednako je standardnom korišćenju kartice na bankomatu, i zato nema novih ili skrivenih troškova za sve učesnike u toj transakciji – izdavaoce, prihvatioce i trgovce.

Da biste se informisali o tome da li vam je ova usluga omogućena, obratite se banci koja vam je izdala Dina Card karticu.

Share: