Početna / Vesti / Nova Gazprom benzinska stanica Krnješevci

Nova Gazprom benzinska stanica Krnješevci

Želeći da potrošačima u Srbiji ponudi najkvalitetnije proizvode i usluge na što većem broju svojih objekata, NIS je na autoputu Beograd-Šid otvorio još jednu digitalnu benzinsku stanicu.

Reč je o trećem objektu pod okriljem brenda Gazprom u našoj zemlji koji potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kroz spoj savremenih tehnologija i vrhunskih proizvoda i usluga. Nova benzinska stanica Krnješevci izgrađena je na mestu nekadašnjeg objekta brenda NIS Petrol, koga karakteriše „dvostruki prilaz“, tj. objektu se može prići kako sa autoputa, tako i sa sporedne deonice koja vodi ka obližnjim naseljenim mestima, bez izlaska na autoput.

Objekat je izgrađen u skladu sa najvišim bezbednosnim i ekološkim standardima, a na njemu će biti angažovano 26 zaposlenih. Pored najkvalitetnijih goriva i bogatog izbora ostalih proizvoda i usluga, potrošačima su na raspolaganju mini teretana i igralište za decu. Jedna od glavnih karakteristika benzinske stanice Krnješevci su veliki ekrani na kojima potrošači mogu da se informišu o ponudama, kao i specijalna rasveta u večernjim satima. Benzinska stanica Krnješevci treći je ovakav objekat u maloprodajnoj mreži NIS-a, pored stanica Velika Plana – desno i Stari Banovci, koje su otvorene u maju, odnosno avgustu 2019. godine. Povodom otvaranja nove benzinske stanice NIS je obezbedio prigodne poklone za potrošače koji do 31. decembra kupe najmanje 25 litara bilo kog derivata.

Aleksej Černjikov, direktor Bloka Promet, je izjavio:

Jedan od najvažnijih pravaca razvoja NIS-a u našoj poslovnoj strategiji je modernizacija maloprodajne mreže u Srbiji i regionu. Otvaranjem najsavremenijih objekata, među kojima je i benzinska stanica Krnješevci, mi realizujemo zacrtane ciljeve. Istovremeno, nastavljamo da negujemo dobre odnose sa potrošačima kojima nudimo spoj savremenih tehnologija i proizvode vrhunskog kvaliteta. Stoga je nova benzinska stanica poklon naše kompanije potrošačima za kraj 2019. godine, a u istom pravcu nastavićemo i u godini koja je pred nama.

NIS na tržištima Srbije i regiona upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i Gazprom. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica Gazprom posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije. Pažljivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, kao i ostalih proizvoda i usluga, uz konstantno unapređenje ponude, Gazprom benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača. Benzinska stanica Krnješevci je 23. maloprodajni objekat NIS-ovog premijum brenda u Srbiji.

Share: