Početna / Vesti / Još jedna vrhunski opremljena Gazprom benzinska stanica

Još jedna vrhunski opremljena Gazprom benzinska stanica

Kompanija NIS nastavila je modernizaciju svoje maloprodajne mreže puštanjem u rad nove Gazprom benzinske stanice Stari Banovci na autoputu Beograd-Novi Sad.

Ovaj savremeni objekat, na kome je angažovano 23 zaposlenih, izgrađen je u skladu sa najvišim bezbednosnim i ekološkim standardima i jedinstven je spoj vrhunske digitalne tehnologije i inovativnih rešenja u oblasti maloprodaje. Ovo je ujedno i jedna od najsavremenijih benzinskih stanica u mreži Gazprom, ne samo u Srbiji, već i na globalnom tržištu. Uz široku paletu najkvalitetnijih naftnih derivata i robe dopunskog asortimana, kao i prateće usluge, ovaj objekat potrošačima garantuje jedinstveno korisničko iskustvo po kojem je brend Gazprom prepoznatljiv.

Benzinska stanica Stari Banovci je 22. maloprodajni objekat NIS-ovog premijum brenda u našoj zemlji. Ovo je ujedno druga stanica za snabdevanje gorivom opremljena vrhunskom digitalnom tehnologijom koju je NIS otvorio u Srbiji. Prvi ovakav objekat, takođe u brendu Gazprom, otvoren je sredinom maja na autoputu Beograd-Niš kod Velike Plane. Na ovaj način NIS nastavlja da odlučno sprovodi svoju Strategiju razvoja do 2025. godine u kojoj je modernizacija maloprodajne mreže jedan od ključnih pravaca. Samo u ova dva moderna objekta NIS je uložio gotovo 570 miliona dinara.

Benzinska stanica Stari Banovci opremljena je sa pet „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i multimedijalnim ekranima i panoima na kojima potrošači mogu da se informišu o aktuelnim ponudama. Posvećena uvođenju novih tehnologija u oblasti energetike na domaće tržište, kompanija NIS je svojim potrošačima i na ovom objektu obezbedila punjač za vozila na električni pogon. Od dopunskih sadržaja posetiocima su na raspolaganju otvorena bašta, dečije igralište, fitnes kutak sa spravama za vežbanje, kao i solarni punjač za mobilne telefone. Energiju za nastavak puta potrošači mogu da obnove u modernom ambijentu Drive Cafe restorana sa sjajnom gastronomskom ponudom.

Aleksej Černjikov, direktor Bloka Promet NIS-a je izjavio:

Izgradnjom i početkom rada benzinske stanice Stari Banovci, mi na najbolji način sprovodimo u delo poslovnu viziju NIS-a. Reč je o jednoj od najsavremenijih benzinskih stanica u regionu na kojoj potrošači mogu da nađu vrhunske proizvode i usluge, kao i dobru energiju za nastavak puta. Ovaj objekat opremljen je savremenom digitalnom tehnologijom i mi na taj način nastavljamo sa ubrzanom modernizacijom naše maloprodajne mreže koja ima više od 400 objekata u Srbiji i regionu. Želim da istaknem da će NIS i u narednom periodu nastaviti sa razvojem i modernizacijom svoje maloprodajne mreže, jer naši potrošači zaslužuju najbolje.

Povodom otvaranja ove jedinstvene benzinske stanice NIS je obezbedio prigodne poklone za sve potrošače, korisnike kartice lojalnosti Sa nama na putu, koji do 18. avgusta kupe najmanje 30 litara bilo kog goriva.

NIS na tržištima Srbije i regiona upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda – NIS Petrol i Gazprom. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica Gazprom posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije. Pažljivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, ostalih proizvoda i usluga, kao i konstantnim unapređenjem ponude, Gazprom benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača.

Share: