Početna / Vesti / Nova Gazprom benzinska stanica u Nišu

Nova Gazprom benzinska stanica u Nišu

Mreža Gazprom benzinskih stanica bogatija je za još jedan maloprodajni objekat. Reč je o benzinskoj stanici u ulici Vojvode Mišića b.b. u Nišu. To je dvadeseta benzinska stanica Gazprom premijum brenda NIS-a u Srbiji.

​Potrošačima su na raspolaganju visokokvalitetna goriva evro-5 standarda domaće proizvodnje, premijum G-Drive goriva nove generacije, kao i OPTI auto gas unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo. Na rebrendiranoj benzinskoj stanici potrošače očekuju i sve pogodnosti unapređenog Sa nama na putu programa lojalnosti NIS-a, uključujući i mogućnost plaćanja goriva i ostalih proizvoda i usluga na odloženo, do 45 dana.

Pored goriva vrhunskog kvaliteta, potrošači mogu da računaju na bogat izbor robe široke potrošnje, besplatan pristup bežičnom internetu, kao i da uživaju u prijatnom ambijentu Drive Cafe-a, novog prodajnog koncepta kompanije NIS sa sjajnom gastronomskom ponudom.

Branko Radujko, direktor Direkcije za maloprodaju kompanije NIS ovom prilikom je izjavio:

Veliko mi je zadovoljstvo da danas ispred kompanije NIS budem u gradu Nišu, gradu u koji se uvek rado vraćamo, u kome se u poslednje vreme uvek nešto lepo dešava. Zadovoljstvo nam je da danas ovde otvaramo benzinsku stanicu Gazprom premijum brenda sa izvanrednom ponudom goriva vrhunskog kvaliteta domaće proizvodnje i odličnom ponudom robe široke potrošnje. Kompanija NIS neće stati na tome - grad se razvija, razvijamo se i mi, i uvek smo opredeljeni ka tome da se naši potrošači, kada jednom dođu, uvek vraćaju na naš objekat. Pored standardnih i G-Drive premijum goriva, našim kupcima nudimo i unapređena OPTI goriva, čime pokazujemo tendenciju da svakoga dana i mi sve više unapređujemo proizvode i ponudu kako bi se naši potrošači osećali bolje.

Puštanjem u rad rebrendiranog maloprodajnog objekta premijum segmenta kompanije NIS u Nišu obezbeđena su radna mesta za 14 novozaposlenih. Sa ukupno 254 zaposlena u gradu Nišu, NIS potvrđuje status jednog od vodećih poslodavaca na domaćem tržištu.

Gradonačelnik Grada Niša Darko Bulatović je istakao:

„Važno je reći da je kompanija NIS otvaranjem Gazprom benzinske stanice obezbedila nova radna mesta. Reč je o velikoj i značajnoj kompaniji za grad Niš, koja svake godine izdvaja značajna sredstva za različite potrebe, pre svega naših sugrađana, kroz razne projekte. Grad Niš pruža punu podršku onome što NIS radi sa željom da i ove godine nastavimo saradnju. Novootvorena benzinska stanica nudi sadržaj koji je potreban gradu. Ovo je ujedno i podsticaj za sve druge kompanije da ulažu i doprinesu razvoju našeg grada”.

Otvaranje Gazprom benzinske stanice tradicionalno je obeleženo donacijom goriva ustanovama od javnog značaja – napunjen je rezervoar vozila Hitne pomoći u Nišu.

Dodatne informacije

Gazprom benzinske stanice predstavljaju modernu maloprodajnu mrežu koja posluje na četiri tržišta Jugoistočne Evrope sa više od 90 objekata, nudeći visoki kvalitet ponude i usluge potrošačima Srbije, Bugarske, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Reč je o premijum maloprodajnom segmentu kompanije NIS koja rukovodi mrežom od više od 400 benzinskih stanica u Srbiji i regionu.

Share: