Početna / Vesti / Dobitnici ulaznica za meč FK Crvena zvezda – FK Partizan

Dobitnici ulaznica za meč FK Crvena zvezda – FK Partizan

Spisak članova Sa nama na putu programa lojalnosti koji su osvojili ulaznicu za meč FK Crvena zvezda – FK Partizan možete pronaći klikom na dugme „Spisak dobitnika“.

Spisak dobitnika

Dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti 9.3. u periodu od 14č do 17č na BS Trg oslobođenja (NIS Petrol benzinska stanica na Autokomandi, pored stadiona „Rajko Mitić”).

Važna napomena:

U skladu sa članom 13, Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, zaposleni na benzinskoj stanici će, u korist organizatora sportskog događaja (FK Crvena zvezda), prilikom uručivanja ulaznice nagrađenom potrošaču, evidentirati njegove podatke: ime, prezime i JMBG. S tim u vezi, molimo Vas da pripremite i kasiru na kasi pokažete svoj lični dokument (sa koga se može pročitati JMBG) prilikom preuzimanja karte za utakmicu. Kompanija NIS prikuplja lične podatke u ime i za račun organizatora sportskog događaja „Fudbalskog kluba Crvena zvezda“. Kompanija NIS ove lične podatke ne čuva na svojim sistemima, već će na bezbedan način dostaviti organizatoru sportskog događaja.

Prilikom preuzimanja ulaznica dobitnici su u obavezi da izdiktiraju broj Sa nama na putu kartice sa kojom su učestvovali u akciji.

Zahvaljujemo se svim učesnicima akcije.

Share: