Početna / Vesti / Četiri automobila Fiat 500 za verne NIS potrošače

Četiri automobila Fiat 500 za verne NIS potrošače

Kompanija NIS uručila je glavne nagrade, automobile FIAT 500, srećnim dobitnicima nagradnih igara koje je organizovala za svoje potrošače tokom novembra i decembra prošle godine.

Dejanu Kostiću iz Obrenovca, Vladimiru Zoriću iz Inđije, Jeleni Šašić iz Zemuna kao i šapčaninu Miodragu Mitroviću ključeve novih automobila FIAT 500 uručio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a, na svečanosti koja je ovim povodom održana u Auto kući Kole u Zemunu.

U želji da nagradi svoje verne potrošače za ukazano poverenje, kompanija NIS je u periodu od 1. do 30. novembra prošle godine organizovala nagradnu igru „Sa nama na putu do novog automobila“, tokom koje je dva dobitnika obradovala automobilom FIAT 500 i obezbedila pun rezervoar goriva za 1.000 potrošača.

Zahvaljujući sjajnom odazivu vozača u okviru novembarske velike nagradne igre, kompanija je nastavila da nagrađuje i tokom poslednjeg meseca prošle godine. U okviru nagradne igre „Sa nama na putu do još 2 automobila“ koja je održana u periodu od 1. do 30. decembra još dva srećna dobitnika postali su ponosni vlasnici automobila FIAT 500, dok je još 1.000 potrošača osvojilo dodatne bonus poene na kartici lojalnosti Sa nama na putu u vrednosti od 50 litara goriva.

Kao kompanija koja neguje i kontinuirano gradi odnose sa potrošačima, NIS je na ovaj način želeo da izrazi zahvalnost svojim vernim potrošačima za poverenje. Između ostalog, NIS već godinama razvija program lojalnosti Sa nama na putu koji omogućava sakupljanje bonus poena i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Upravo su zadovoljstvo i lojalnost potrošača ključni podstrek da kompanija nastavi sa unapređenjem kvaliteta svojih proizvoda i usluga, u kojima vozači mogu da uživaju u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu – na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica širom Srbije.

Share: