Почетна / Вести / Сајам аутомобила у Београду угостио G-Drive Racing тим

Сајам аутомобила у Београду угостио G-Drive Racing тим

На штанду компаније НИС, у хали 4 Београдског сајма, свим љубитељима аутомобилизма, као и окупљеним представницима медија, пружена је прилика да се упознају са чувеним руским спортистом који је овом приликом одговарао на питања новинара, дружио се са фановима и уручио специјалне награде НИС-овим потрошачима.

Компанија НИС, водећа нафтна компанија на домаћем тржишту, посетиоце овогодишњег Међународног салона аутомобила проводи кроз узбудљиву авантуру тркачког маратона под називом „24 časa Le Mana“, једне од најстаријих и најпрестижнијих аутомобилистичких трка издржљивости. Традиционални фаворит трке је G-Drive Racing тим, троструки шампион Европске серије „Le Mana“ и светски шампион у тркама издржљивости (FIA WEC) у категорији LMP2. G-Drive Racing тим у свом походу на још једну титулу у европском шампионату трка издржљивости накратко се зауставио у Београду и омогућио свим заљубљеницима у трке, моћне аутомобиле и динамичну вожњу да упознају чувеног Романа Русинова, као и да у оквиру манифестације уживо виде прави тркачки болид екипе G-Drive Racing – прототип Oreca. Ова тркачка машина невероватних способности опремљена је атмосферским мотором Nissan V8, запремине 4,5 литра, што возачу ставља на располагање око 490 коњских снага, а са масом од 900 кг, развија невероватну брзину до 340 km/h.

Захваљујући успесима на тркачким стазама планете, G-Drive Racing тим се уписао у историју светског аутомобилизма, а G-Drive је постао најпрепознатљивији бренд горива не само у Русији, него и иностранству. Срећни смо што имамо прилику да представимо наш тим у Србији, на Београдском сајму аутомобила. G-Drive Racing тим је шампион последње четири сезоне, најуспешнији тим у међународним тркама издржљивости. Једна од компоненти успеха тима јесте гориво G Drive. Ми испитујемо гориво у екстремним условима, како би возачи аутомобила били сигурни у његов квалитет.

изјавио је Роман Русинов.

Поред дружења са бројним фановима и одговарања на питања окупљених медија, Русинов је уручио картице за гориво и G-Drive спорт-пакете победницима „Трке знања“, конкурса организованог на званичној Facebook страници „Са нама на путу“ компаније НИС.

У име компаније НИС, присутнима се обратио Предраг Јовановић, директор Сектора за развој и промоцију брендова Департмана за маркетинг Блока Промет који је указао на снагу и премијум карактеристике G-Drive горива, које званично користи G-Drive Racing тим. Премијум G-Drive гориво доступно је и потрошачима у Србији и региону, на свим НИС Петрол и ГАСПРОМ бензинским станицама.

Share: