Почетна / Вести / Обавештење за кориснике НИС Агро картице

Обавештење за кориснике НИС Агро картице

Компанија НИС обавештава кориснике НИС Агро картице да је у складу са Уредбом надлежних државних органа, на НИС Петрол и Газпром станицама, омогућена продаја Евро дизел горива по прописаној малопродајној цени од 179 РСД/л, искључиво путем НИС Агро картица које су издате регистрованим пољопривредним газдинствима.

Позивамо кориснике који су НИС Агро картицу добили по основу доказа о регистрованој пољопривредној машини, а који од момента ступања на снагу наведене Уредбе нису доставили доказ о регистрованом пољопривредном газдинству, да до 16. маја 2022. године доставе доказ о регистрацији пољопривредног газдинства, како би могли да наставе да Евро дизел гориво купују по прописаној малопродајној цени од 179 РСД/л. Доказ се може доставити на најближу НИС Петрол или Газпром бензинску станицу.
У супротном, Евро дизел гориво моћи ће да купују по редовној малопродајној цени, све док не доставе доказ о регистрацији пољопривредног газдинства.

Како се Уредба надлежних државних органа не односи на адитивирана горива, куповина G-Drive дизел горива ће и након 16. маја бити могућа у складу са важећим попустом у складу са одговарајућим сегментом НИС Агро картице.

Компанија НИС захваљује потрошачима на разумевању.

Share: