Почетна / Вести / НИС и Dina картица за задовољство потрошача

НИС и Dina картица за задовољство потрошача

Компанија НИС увела је у сарадњи са банком Поштанска штедионица могућност подизања готовине уз „Dina“ картицу на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Увођењем ове услуге НИС још једном потврђује своју лидерску позицију када је реч о унапређењу корисничког сервиса у малопродајном сегменту.

Подизање готовине приликом  плаћања Dina картицом, издате од стране било које банке у Србији, омогућава њеним корисницима да само у једној трансакцији обаве куповину на било којој бензинској станици НИС-а, док у исто време могу да подигну готовину са свог банковног рачуна у износу до 5.000 динара. Захваљујући широко распрострањеној мрежи малопродајних објеката НИС-а који су на располагању потрошачима на свим важним путним правцима у Србији, како у градовима, тако и у селима, корисници Dina картице који живе у срединама у којима не постоји развијена мрежа банкомата, могу брзо и једноставно да подигну готовину са свог банковног рачуна, на најближој НИС Петрол или Гаспром бензинској станици.

Ова услуга третира се као стандардно плаћање картицом, те корисник картице одобрава трансакцију својим PIN кодом и може да је у потпуности испрати на свом банковном рачуну. Плаћање уз подизање кеша једнако је стандардном коришћењу картице на банкомату и зато нема нових или скривених трошкова за све учеснике у тој трансакцији – издаваоце, прихватиоце и трговце.

Да бисте се информисали о томе да ли вам је ова услуга омогућена, обратите се банци која вам је издала Dina Card картицу.

Share: