Почетна / Вести / На аутопуту Београд-Нови Сад отворена још једна врхунски опремљена бензинска станица

На аутопуту Београд-Нови Сад отворена још једна врхунски опремљена бензинска станица

Компанија НИС наставила је модернизацију своје малопродајне мреже пуштањем у рад нове ГАСПРОМ бензинске станице „Стари Бановци“ на ауто-путу Београд-Нови Сад.

Овај савремени објекат, на коме је ангажовано 23 запослених, изграђен је у складу са највишим безбедносним и еколошким стандардима и јединствен је спој врхунске дигиталне технологије и иновативних решења у области малопродаје. Ово је уједно и једна од најсавременијих бензинских станица у мрежи Гаспром, не само у Србији, већ и на глобалном тржишту. Уз широку палету најквалитетнијих нафтних деривата и робе допунског асортимана, као и пратеће услуге, овај објекат потрошачима гарантује јединствено корисничко искуство по којем је бренд Гаспром препознатљив.

Бензинска станица „Стари Бановци“ је 22. малопродајни објекат НИС-овог премијум бренда у нашој земљи. Ово је уједно друга станица за снабдевање горивом опремљена врхунском дигиталном технологијом коју је НИС отворио у Србији. Први овакав објекат, такође под брендом Гаспром, отворен је средином маја на ауто-путу Београд-Ниш код Велике Плане. На овај начин НИС наставља да одлучно спроводи своју Стратегију развоја до 2025. године у којој је модернизација малопродајне мреже један од кључних праваца, а само у ова два модерна објекта НИС је уложио готово 570 милиона динара.

Бензинска станица „Стари Бановци“ опремљена је са пет „острва“ са мултифункционалним аутоматима за точење горива, као и мултимедијалним екранима и паноима на којима потрошачи могу да се информишу о актуелним понудама. Посвећена увођењу нових технологија у области енергетике на домаће тржиште, компанија НИС је својим потрошачима и на овом објекту обезбедила пуњач за возила на електрични погон. Од допунских садржаја посетиоцима су на располагању отворена башта, дечије игралиште, фитнес кутак са справама за вежбање, као и соларни пуњач за мобилне телефоне. Енергију за наставак пута потрошачи могу да обнове у модерном амбијенту Drive Cafe ресторана са сјајном гастрономском понудом.

Алексеј Черњиков, директор Блока Промет НИС-а је изјавио:

Изградњом и почетком рада бензинске станице „Стари Бановци“ ми на најбољи начин спроводимо у дело пословну визију НИС-а. Реч је о једној од најсавременијих бензинских станица у региону на којој потрошачи могу да нађу врхунске производе и услуге, као и добру енергију за наставак пута. Овај објекат опремљен је савременом дигиталном технологијом и ми на тај начин настављамо са убрзаном модернизацијом наше малопродајне мреже која има више од 400 објеката у Србији и региону. Желим да истакнем да ће НИС и у наредном периоду наставити са развојем и модернизацијом своје малопродајне мреже, јер наши потрошачи заслужују најбоље“, рекао је Черњиков.

Поводом отварања ове јединствене бензинске станице НИС је обезбедио пригодне поклоне за потрошаче, кориснике картице лојалности „Са нама на путу“, који до 18. августа купе најмање 30 литара било ког деривата.

НИС на тржиштима Србије и региона управља мрежом од преко 400 бензинских станица у два малопродајна бренда, НИС Петрол и Гаспром. Поред Србије, НИС-ов премијум бренд бензинских станица Гаспром, послује и на тржиштима Босне и Херцеговине, Бугарске и Румуније. Пажљиво одабраном понудом врхунских горива, допунског асортимана, као и константним унапређењем услуге и производа, Гаспром бензинске станице усмерене су на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача.

Share: