Почетна / Вести / Добитници G-Drive поклон акције компаније НИС посетили Санкт Петербург

Добитници G-Drive поклон акције компаније НИС посетили Санкт Петербург

Добитници поклон-путовања које је обезбедила компанија НИС у оквиру G-Drive поклон акције на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама боравили су у тродневној посети Санкт Петербургу.

НИС је током новембра месеца припремио посебна изненађења за све потрошаче који су се на одабраним НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама определили за премијум G-Drive горива врхунског квалитета, а осим двадесет поклон путовања у северну руску престоницу, богат фонд поклона укључивао је више од сто хиљада поклона, а међу њима и електронске уређаје, односно десет лаптова, десет таблет рачунара, као и многе друге вредне поклоне.

Купони са освојеним путовањем извучени су на НИС-овим бензинским станицама у Смедереву, Београду, Крушевцу, Врању, Ужицу, Бачкој Паланци, Кикинди, Младеновцу, Јагодини, Шапцу, Нишу и Ваљеву, а срећни добитници су током боравка у Санкт-Петербургу имали прилику да се упознају са капитеном фудбалске репрезентације Србије и првотимцем домаћег ФК „Зенит“, Браниславом Ивановићем, као и да из VIP ложе спектакуларне Санкт-Петербург Арене гледају меч који су популарни петербуржани одиграли у оквиру руског националног првенства против ФК „Урал“.

Премијум G-Drive горива компаније НИС произведена су према највишим технолошким стандардима, од домаћих висококвалитетних деривата евро-5 квалитета у које се накнадно додају комплекси адитива реномираних светских произвођача. У поређењу са стандардним бензином и евро дизелом, деривати нове генерације G-Drive обезбеђују ефикасније сагоревање горива, а самим тим и већу снагу, бољу стартност и стабилнији рад мотора. Захваљујући активним компонентама последње генерације, стооктански бензин G-Drive 100 и премијум дизел гориво G-Drive дизел, поред побољшаних перформанси мотора, пружају и професионалну заштиту читавом систему за гориво чиме се продужава радни век мотора.

Више информација о предностима премијум G-Drive деривата, доступне су на сајту www.gazprom-neft.ru и www.nisgazprom.rs. Осим тога, купцима је на располагању и кол центар НИС-а са бројем телефона 0800 008 888. Позивање овог броја је бесплатно.

Додатна информација:
Премијум G-Drive горива компаније НИС доступна су потрошачима на Гаспром и НИС Петрол бензинским станицама у Србији и региону које осим горива високог квалитета произведеног по највишим европским стандардима, потрошачима нуде широк спектар допунског асортимана као и богат избор пратећих услуга.

видео

Дочек добитника наградеG-Drive то води до Зенита - НИС Газпром

Share: