Почетна / Вести / Четири аутомобила Фиат 500 за верне потрошаче НИС-а

Четири аутомобила Фиат 500 за верне потрошаче НИС-а

Компанија НИС уручила је главне награде, аутомобиле FIAT 500, срећним добитницима наградних игара које је орагнизовала за своје потрошаче током новембра, односно децембра месеца прошле године.
Дејану Костићу из Обреновца, Владимиру Зорићу из Инђије, Јелени Шашић из Земуна као и Шапчанину Миодрагу Митровићу кључеве нових аутомобила FIAT 500 уручио је Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају НИС-а, на свечаности која је овим поводом одржана у Ауто кући Коле у Земуну.

У жељи да награди своје верне потрошаче за указано поверење, компанија НИС је у периоду од 1. до 30. новембра прошле године организовала наградну игру „Са нама на путу до новог аутомобила“ током које је два добитника обрадовала аутомобилом FIAT 500 и обезбедила пун резервоар горива за 1000 потрошача. Захваљујући сјајном одазиву возача у оквиру новембарске велике наградне игре, компанија је наставила да награђује и током последњег месеца прошле године. У оквиру наградне игре „Са нама на путу до још 2 аутомобила“, која је одржана у периоду од 1. до 30. децембра још два срећна добитника постали су поносни власници аутомобила FIAT 500, док је још 1.000 потрошача освојило додатне бонус поене на картици лојалности Са нама на путу у вредности од 50 литара горива.

Као компанија која негује и континуирано гради односе са потрошачима, НИС је на овај начин желео да изрази захвалност својим верним потрошачима на поверењу. Између осталог, НИС већ годинама развија Са нама на путу програм лојалности који омогућава сакупљање бонус поена и остваривање значајних уштеда приликом сваке куповине горива, робе и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Управо су задовољство и лојалност потрошача кључни подстрек да компанија настави са унапређењем квалитета својих производа и услуга у којима возачи могу да уживају у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата на домаћем тржишту, на више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица широм Србије.

Share: