Оствари супер cash back на спортску опрему

Уз картицу лојалности Са нама на путу за сваку куповину у The Athlete’s foot продавницама остварујеш cash back од 3% бонус поена. Сакупљене поене можеш да искористиш за умањење рачуна приликом куповине горива, робе и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

The Athlete’s foot  пружа ти сјајну понуду патика, текстила, ранчева Nike, Adidas, Reebok, Vans, Fila, Converse, Sprayground и много других производа.

The Athlete’s foot радње налазе се у Београду (ТC Рајићева, ТC BIG Fashion, ТC BEO shopping centar), Новом Саду, Нишу и Крагујевцу.

The Athlete's foot продавнице

Одабери артикал који ти је потребан и оствари значајне уштеде за себе!

1.

Изабери артикал у athlete’s foot радњи

2.

Плати готовином или платном картицом

3.

48h након куповине добијаш 3% бонус поена на твојој картици “са нама на путу”

4.

Искористи бонус поене за куповину на нис петрол и гаспром бензинским станицама

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Важи за куповину акцијских и неакцијских производа.

Важи за све врсте плаћања одједном у готовини, дебитним или кредитним картицама. Не важи за плаћање картицама на рате, административним забранама нити одложено на чекове.

Купац је у обавези да приложи картицу Са нама на путу приликом плаћања у малопродајним објектима The Athlete’s Foot , уколико жели да оствари бенефит.

Купац добија 3% на извршену вредност куповине у виду бонус поена, које може искористити искључиво за куповину производа на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Бонус поени се не могу користити у малопродајним објектима The Athletes Foot, већ једино и искључиво на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Бенефит важи искључиво за власнике картице лојалности Са нама на путу.

Бенефит важи искључиво приликом куповине у малопродајним објектима The Athlete’s Foot , не важи за online куповину.

Бонус поени се не могу комбиновати ни са једним другим бенефитом из текућих The Athlete’s Foot програма/пројеката лојалности – картица се не може користити заједно са Супер картицом.

У случају рекламације производа, неће доћи до поновног обрачуна бонус поена на рекламирани производ.

Бонус поени остварени на основу куповине у малопродајним објектима The Athlete’s Foot  ће бити доступни у року од максимално 48h након куповине.

Бонус поени остварени на основу куповине у малопродајним објектима Интерспорт ће бити доступни у року од максимално 48h након куповине. Провера и информације о бонус поенима се могу добити путем сајта, апликације Са нама на путу или Mој налог.

НАПОМЕНА:
У обрачун месечне потрошње која утиче на ниво који ће твоја картица да има у току следећег месеца, улазе куповине горива и осталих производа и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Куповина у радњама партнера не улази у обрачун месечне потрошње.