Са нама на путу добијаш више од спорта

Уз картицу лојалности Са нама на путу, за сваку куповину у Интерспорт продавницама остварујеш cash back од 3% бонус поена.

Сакупљене поене можеш да искористиш за умањење рачуна приликом куповине горива, робе и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Интерспорт продавнице

Одабери артикал који ти је потребан и оствари значајне уштеде за себе!

1.

Изабери артикал у интерспорту

2.

Плати готовином или платном картицом

3.

48h након куповине, добијаш 3% бонус поена на твојој картици “са нама на путу”

4.

Искористи бонус поене за куповину на нис петрол и гаспром бензинским станицама

Услови коришћења:

Важи за куповину акцијских и неакцијских производа.

Важи за све врсте плаћања целог износа у готовини, дебитним или кредитним картицама. Не важи за плаћање картицама на рате, административним забранама нити одложено на чекове.

Купац је у обавези да приложи картицу Са нама на путу приликом плаћања у малопродајним објектима Интерспорт уколико жели да оствари бонус поене.

Купац добија 3% на вредност куповине у виду бонус поена које може искористити искључиво за куповину производа на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Бонус поени се не могу користити у малопродајним објектима Интерспорт, већ једино и искључиво на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Бенефит важи искључиво за власнике картице лојалности Са нама на путу.

Бонус поени се добијају искључиво приликом куповине у малопродајним објектима Интерспорт, тј. не добијају се за online куповину.

Бонус поени се не могу комбиновати ни са једним другим бенефитом из актуелних Интерспорт програма/пројеката лојалности – картица се не може користити заједно са Супер картицом, PSS, картицом Новобеоградска, картицом Земунском, картицом Палилулска, картицом БРЦ школе трчања, FIT PASS картицом.

У случају рекламације производа, бонус поени на рекламирани производ се поново не обрачунавају.

Бонус поени остварени на основу куповине у малопродајним објектима Интерспорт биће ти доступни у року од максимално 48 h након куповине. Провера и информације о бонус поенима могу се наћи на овом сајту, у апликацији Са нама на путу или веб-страници Мој налог.

НАПОМЕНА:
У обрачун месечне потрошње која утиче на ниво који ће твоја картица да има у току следећег месеца, улазе куповине горива и осталих производа и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Куповина у радњама партнера не улази у обрачун месечне потрошње.