Желиш да чујеш сјајну понуду?

Уз картицу лојалности Са нама на путу  за сваку куповину у Гигатрон продавницама остварујеш повраћај новца у виду 2% бонус поена од износа рачуна.

Сакупљене бонус поене можеш да искористиш за умањење рачуна приликом куповине горива, робе и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Гигатрон продавнице

Одабери артикал који ти је потребан и оствари значајне уштеде за себе!

1.

Изабери артикал у гигатрону

2.

Приликом куповине покажи на каси своју пластичну или виртуелну „Са нама на путу“ картицу.

3.

48h након куповине добијаш 2% бонус поена на твојој картици “са нама на путу”

4.

Искористи бонус поене за куповину на нис петрол и гаспром бензинским станицама

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Приликом куповине у Гигатрону, потребно је продавцу показати картицу Са нама на путу. Гигатрон продавац је у обавези да евидентира продају учитавањем броја картице у систем. Учитана картица је услов да након продаје бонус поени буду додељени на твоју картицу. Накнадно учитавање картице и повезивање са фискалним рачуном није могуће.

За кориснике виртуелне Са нама на путу картице, односно за кориснике Са нама на путу апликације, потребно је да приликом куповине продавцу покажу QR код за очитавање картице.

Понуда важи за све начине плаћања, осим за плаћање Гигатрон промотивним ваучерима који су дељени по основу маркетиншких активности.

Понуда важи и за артикле са ознаком ШОК цена или ТОП артикал.

Понуда се не може комбиновати са другим акцијама и попустима, осим са редовним попустом за готовинско плаћање.

Бонус поени се активирају у року од 48 h након извршене куповине. Информације о понуди су вам доступне и на Гигатрон сајту www.gigatron.rs

Услове коришћења понуде можете пронаћи кликом на дугме: Услови коришћења.

НАПОМЕНА:
У обрачун месечне потрошње која утиче на ниво који ће твоја картица да има у току следећег месеца, улазе куповине горива и осталих производа и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Куповина у радњама партнера не улази у обрачун месечне потрошње.