Желиш да чујеш сјајну понуду?

Уз картицу лојалности Са нама на путу  за сваку куповину у Гигатрон продавницама остварујеш повраћај новца у виду 2% бонус поена од износа рачуна.

Сакупљене бонус поене можеш да искористиш за умањење рачуна приликом куповине горива, робе и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Гигатрон продавнице

Одабери артикал који ти је потребан и оствари значајне уштеде за себе!

1.

Изабери артикал у гигатрону

2.

Приликом куповине, покажи на каси твоју "Са нама на путу" картицу

3.

48h након куповине добијаш 2% бонус поена на твојој картици “са нама на путу”

4.

Искористи бонус поене за куповину на нис петрол и гаспром бензинским станицама

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Приликом куповине у Гигатрону, потребно је продавцу показати картицу Са нама на путу. Гигатрон продавац је у обавези да евидентира продају учитавањем броја картице у систем. Учитана картица је услов да након продаје бонус поени буду додељени на твоју картицу. Накнадно учитавање картице и повезивање са фискалним рачуном није могуће.

Понуда важи за све начине плаћања, осим за плаћање Гигатрон промотивним ваучерима који су дељени по основу маркетиншких активности.

Понуда важи и за артикле са ознаком ШОК цена или ТОП артикал.

Понуда се не може комбиновати са другим акцијама и попустима, осим са редовним попустом за готовинско плаћање.

Бонус поени се активирају у року од 48 h након извршене куповине. Информације о понуди су вам доступне и на Гигатрон сајту www.gigatron.rs

Услове коришћења понуде можете пронаћи кликом на дугме: Услови коришћења.

НАПОМЕНА:
У обрачун месечне потрошње која утиче на ниво који ће твоја картица да има у току следећег месеца, улазе куповине горива и осталих производа и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Куповина у радњама партнера не улази у обрачун месечне потрошње. Није могуће користити виртуалну картицу у радњама партнера који су укључени у програм лојалности Са нама на путу.