Qr code image

Никад лакше до уштеда

Учлани се, ONLINE и БЕСПЛАТНО, путем „Са нама на путу” апликације у програм лојалности број 1* за возаче у Србији.

Сакупљај, користи бонус поене и уживај у специјалним попустима на гориво, Drive Cafe кафу и производе из наших специјалних понуда.

Бонус поени се обрачунавају након сваке куповине, а стање сакупљених поена можеш у сваком тренутку да провериш путем странице Мој налог или мобилне апликације Са нама на путу.

сазнај више
Видео

Учлани се бесплатно онлине у „Са нама на путу“ програм лојалности

Уштеди на гориву

Као члану програма лојалности „Са нама на путу”, куповина на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама, доноси ти уштеду до 6 дин/л, у виду бонус поена**.
Сакупљај бонус поене приликом куповине и искористи их када ти пожелиш да умањиш свој наредни рачун.
Постани члан и пређи више километара уз „Са нама на путу”.

сазнај више
Ниво програма Количина горива (лит) Уштеда (дин)*** Уштеда (км)****
СРЕБРО 40 лит 120 дин 10 км
ЗЛАТО 50 лит 225 дин 20 км
ПЛАТИНА 70 лит 420 дин 37 км

Искористи 20% попуста на врхунску италијанску кафу

Да ли си пробао нашу Drive Cafe кафу?
Изабери једну од 3 величине и као члан програма лојалности оствари попуст од 20%.
Espresso, cappuccino, latte или неки други топли напитак, за понети или док си на паузи – шта год да је твој избор, савршена комбинација одабраних сорти кафе, учиниће твоје путовање хедонистичком авантуром.
Уживај у врхунском квалитету кафе из најстарије италијанске пржионице.
Исти квалитет на више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица, где год да те пут наведе – у највећем coffee shop-у у Србији.

сазнај више

Оствари до 50% попуста на производе из специјалних понуда

Буди у току са актуелним понудама у оквиру којих, као члан програма лојалности, можеш да оствариш и до 50% попуста. Са нама на путу картица ти отвара свет специјалних попуста и супер понуда на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

сазнај више

Како да постанеш члан „Са нама на путу“ програма?

  • 1. Преузми апликацију „Са нама на путу“
  • 2. Попуни онлајн форму личним подацима
  • 3. Већ данас уживај у бројним погодностима

*Програм лојалности са највећим бројем регистрованих корисника, у категорији програма лојалности компанија које се баве прометом нафтних деривата у Србији.

**Уштеда од 6 динара по литру горива се односи на куповину G-Drive 100 и G-Drive дизел горива путем програма лојалности „Са нама на путу“ са нивоом Платина, а приписује се у виду бонус поена. 1 бонус поен = 1 динар.

***Уштеда се односи на куповину G-Drive 100 или G-Drive дизел горива у оквиру програма лојалности „Са нама на путу“, а приписује се у виду бонус поена. 1 бонус поен = 1 динар.

****Уштеда у километрима се односи на процену броја километара које потрошач може да пређе, узимајући у обзир просечну цену G-Drive дизел горива на дан 11.6.2021. и претпостављену потрошњу возила 7 лит/100 км.