Никад лакше до уштеда

Учлани се, онлајн и потпуно бесплатно, путем Са нама на путу апликације у програм лојалности број 1 за возаче у Србији. Уз прву куповину горива добијаш 500 динара.*

Сакупљај, користи бонус поене и уживај у специјалним попустима на гориво, Drive Cafe кафу и производе из наших специјалних понуда.

Бонус поени се обрачунавају након сваке куповине, а стање сакупљених поена можеш у сваком тренутку да провериш путем странице Мој налог или мобилне апликације Са нама на путу.

сазнај више

Уштеди на гориву

Као члану програма лојалности Са нама на путу, свака куповина на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама, доноси ти уштеду до 5,50 дин/л, у виду бонус поена.
Сакупљај бонус поене приликом сваке куповине и искористи их када ти пожелиш да умањиш свој наредни рачун.
Постани члан и пређи више километара уз Са нама на путу.

сазнај више
Ниво програма Количина горива (лит) Уштеда (дин)** Уштеда (км)***
СРЕБРО 40 лит 120 дин 10 км
ЗЛАТО 50 лит 225 дин 20 км
ПЛАТИНА 70 лит 385 дин 34 км

** Уштеда се односи на куповину G-Drive 100 или G-Drive дизел горива у оквиру програма лојалности „Са нама на путу“, а приписује се у виду бонус поена. 1 бонус поен = 1 динар.
*** Уштеда у километрима се односи на процену броја километара које потрошач може да пређе, узимајући у обзир просечну цену G-Drive дизел горива на дан 11.6.2021. и претпостављену потрошњу возила 7 лит/100 км.

Искористи 20% попуста на врхунску италијанску кафу

Да ли си пробао нашу Drive Cafe кафу?
Изабери једну од 3 величине и као члан програма лојалности оствари попуст од 20%.
Espresso, cappuccino, latte или неки други топли напитак, за понети или док си на паузи – шта год да је твој избор, савршена комбинација одабраних сорти кафе, учиниће твоје путовање хедонистичком авантуром.
Уживај у врхунском квалитету кафе из најстарије италијанске пржионице.
Исти квалитет на више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица, где год да те пут наведе – у највећем coffee shop-у у Србији.

сазнај више

Оствари до 50% попуста на производе из специјалних понуда

Буди у току са актуелним понудама у оквиру којих, као члан програма лојалности, можеш да оствариш и до 50% попуста. Са нама на путу картица ти отвара свет специјалних попуста и супер понуда на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

сазнај више

Како да постанеш члан „Са нама на путу“ програма?

  • 1. Преузми апликацију „Са нама на путу“
  • 2. Попуни онлајн форму личним подацима
  • 3. Већ данас уживај у бројним погодностима

* Поклон од 500 динара се додељује новим члановима који се региструју путем „Са нама на путу“ мобилне апликације и то приликом прве куповине горива до 30.11.2021. године. Поклон се обрачунава у виду 500 бонус поена и може се искористити одмах на свим НИС бензинским станицама у Србији, а најкасније у року од 3 године. 1 бонус поен = 1 динар.

** Програм лојалности са највећим бројем регистрованих корисника, у категорији програма лојалности компанија које се баве прометом нафтних деривата у Србији.