Промене у сарадњи са Нашом АИК банком

Поштовани корисници “Са нама на путу” платних картица,

У складу са променама у сарадњи са Нашом АИК Банком обавештавамо вас да ће плаћање платним СННП картицама престати закључно са 18.12.2022. године.

Издавање нових платних картица „Са нама на путу“ се потпуно обуставља. За постојеће кориснике неке од функционалности у виду опције уплате дуговања остаће активне и неизмењене у складу са потписаним уговорима и после овог датума, а све до измирења дуга по картици.

Три корака до одложеног плаћања, без одласка у банку

1. За подношење захтева потребно је да си регистровани корисник програма лојалности и да само поседујеш важећу личну карту (или пасош) и возачку дозволу. Подношење захтева се обавља на одабраним бензинским станицама, без одласка у банку.

Списак бензинских станица

2. У року од 5 до 10 дана, твој захтев ће бити обрађен од стране Наше AIK Банке. По одобрењу захтева и потписивању уговора на одабраним бензинским станицама, од Наше AIK Банке у СМС поруци, добијаш јединствени ПИН код. Упутство за добијање ПИН-а преузми  кликом на дугме:

Упутство за ПИН

3. Након тога, у наредних неколико минута картица постаје потпуно функционална за плаћање робе и услуга до висине одобреног лимита на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Плаћај одложено до 45 дана

Сакупљај бонус поене и уштеди

Мобилна апликација за праћење стања

Без одласка у банку, без додатних докумената

Време подношења захтева

Подношење захтева на одабраним бензинским станицама могуће је сваког дана у периоду од 00 до 24ч. Потписивање уговора за револвинг кредитну картицу Са нама на путу на одабраним бензинским станицама је могуће сваког дана у периоду од 11 до 19ч.

Списак бензинских станица

Одложи плаћање до 45 дана

Имаш могућност куповине уз одложено плаћање до 45 дана, у зависности од датума трансакције. Ова могућност важи искључиво, ако сваког месеца редовно, тј. најкасније до рока за плаћање, измирујеш целокупно дуговање по Картици.

Са револвинг кредитном картицом Са нама на путу можеш да плаћаш гориво и додатни асортиман искључиво на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама.

Одложено плаћање функционише календарски – уколико си извршио куповину првог дана у месецу, имаш на располагању 45 дана, а уколико сипаш гориво, нпр. десетог дана у месецу, имаш 35 дана. Датум до ког треба измирити задужење из претходног месеца је 15. дан текућег месеца.

Како да измириш обавезе?

Измири обавезе из претходног месеца до 15. дана у текућем месецу, уплатом на рачун картице:

  • Путем e-banking или m-banking налога своје банке
  • На благајни поште или банке
  • Уплатом на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.
Мапа бензинских станица

У обавези си да измириш минимум 10% од укупно потрошеног износа (минимум је 1.000 дин). Саветујемо да потрошени износ измириш у целости, јер се у супротном на остатак неизмиреног дуга обрачунава камата у износу од 2,4% месечно.**

Прати стање путем мобилне апликације

Са мобилном апликацијом Са нама на путу прати стање своје картице, увек и свуда!

Путем апликације:

  • Имаш стални увид у стање бонус поена и ниво картице
  • Пратиш промет платне картице, резервисана средства и расположиво стање
  • Приступиш информацијама о специјалним погодностима креираним само за тебе

Уколико користиш револвинг кредитну картицу Са нама на путу, на располагању су ти и следеће информације:

  • Одобрен лимит у односу на твој ниво картице
  • Стање картице (потрошена, резервисана и расположива средства)
  • Преглед свих трансакција.

Преузми мобилну апликацију на следећим платформама:

google play logo app store logo

Након инсталирања апликације, унеси своје корисничке податке (број телефона и број своје картице лојалности) ради активације.

Додатне погодности

При свакој куповини горива, робе и услуга на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама са револвинг кредитном картицом Са нама на путу добијаш одређени број бонус поена*.

Бонус поени се обрачунавају одмах након куповине, а број поена који добијаш зависи од нивоа картице. Сребро, злато и платина су нивои које твоја картица може имати, што је одређено износом твоје месечне потрошње.

*Бонус поени се не могу сакупљати куповином цигарета, ТАГ уређаја, часописа, дневне штампе, свих врста допуна, жетона за перионицу и усисивач, производа у оквиру Spend&Get програма и програма сакупљања купона уз које се обрачунава попуст.

**Репрезентативни пример за револвинг кредитну картицу Са нама на путу – Износ кредитног лимита: 40.000 РСД. НКС: 2,40% на месечном нивоу / 28,80% на годишњем нивоу, фиксна каматна стопа. Минимална месечна обавеза: 10% од укупног задужења по рачуну картице увећано за камату, накнаде и евентуални износ прекорачења кредитног лимита, мин. 1.000 РСД. ЕКС: 35,31% обрачунат на дан 1.8.2020. године. Укупан износ који ће корисник платити током периода отплате у случају да одмах искористи целокупан кредитни лимит 50.372,82  РСД. Трошкови који падају на терет корисника: чланарина 99 РСД месечно. Рок важења уговора 3 године.