Искористи бонус поене за куповину горива и осталих производа

Сакупљене бонус поене можеш у сваком тренутку искористити за умањење рачуна приликом куповине горива на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Бонус поени се такође могу искористити приликом куповине осталих производа и услуга.

Како се користе бонус поени?

Ако твој основни рачун износи, нпр. 1.500 РСД, а на картици имаш сакупљених 500 бонус поена, платићеш 1.000 РСД, јер ће твој основни рачун од 1.500 РСД бити умањен за тих 500 РСД.

Међутим, ниси у обавези да потрошиш све бонус поене. Уколико се унапред не одреди број поена који ће бити потрошен, систем ће аутоматски повући максималан број поена по рачуну. Поред броја сакупљених бонус поена, у својој мобилној апликацији Са нама на путу, као и на персонализованој страници  „Мој налог”, у сваком тренутку можеш да погледаш вредност извршених трансакција и обављених куповина.

У следећој табели дат је пример остварених попуста уз картицу Са нама на путу и пример плаћања рачуна уз помоћ бонус поена.

Назив
производа
Цена
(РСД)*
Попуст уз
„Са нама на путу” картицу (РСД)
Коначна
цена
G-Drive дизел 1.000 0 1.000
Drive Cafe espresso кафа 145 30 115
Drive Cafe чај 145 30 115
Крофна пуњена чоколадом 80 20 60
Укупна вредност рачуна (РСД): 1.290
Број бонус поена на картици „Са нама на путу”:**
1.200
Рачун који је потребно платити (РСД): 90

* 1 бонус поен = 1 динар

НАПОМЕНА:

Бонус поени се не могу користити за куповину поклон картица, цигарета, ТАГ уређаја, часописа, дневне штампе, свих врста допуна, жетона за перионицу и усисивач. Уколико се бонус поени користе за куповину производа уз купоне или производа са попустом уз картицу Са нама на путу, цена производа се обрачунава по сниженој цени, дакле са попустом. Износ рачуна на коме се користе бонус поени не улази у обрачун месечне потрошње.

Износ рачуна на коме се користе поклон ваучери за Drive Cafe производе не улази у обрачун месечне потрошње. Приликом коришћења поклон ваучера за Drive Cafe производе није могуће сакупљање купона за поклон ваучер нити сакупљање бонус поена.

Поклон картице могуће је купити коришћењем бонус поена. Није могуће плаћање поклон картицом и бонус поенима истовремено.