Будите сигурни на путу уз НИС Гаспром корпоративну картицу

Компанија НИС у сарадњи са компанијом COFUS Assistance & Consulting припремила је додатну услугу за наше корпоративне клијенте под називом Помоћ на путу.

Уколико је током Вашег путовања дошло до квара, саобраћајне незгоде, оштећења или неког другог непредвиђеног догађаја, позовите Кориснички центар COFUS Асистенције (+381 11 655 65 26 ) и у најкраћем могућем року ће Вам бити пружена адекватна помоћ.

У случају мањег квара, Ваше возило ће бити оспособљено на лицу места, а уколико то није могуће, возило ће бити превезено до сервиса или куће. Поред тога, Вашим сапутницима и Вама биће организован превоз и смештај уколико возило није могуће оспособити за наставак вожње истог дана. Такође, у зависности од трајања поправке, услуга укључује и обезбеђивање заменског возила.

Све информације на једном месту уз три пакета помоћи

Поред свих наведених услуга, сервис Помоћ на путу пружа и низ сервисних информација, попут оних о стању на путевима, временским условима,
најбољим путним правцима до дестинације, висини путарина, итд. Можете се одлучити за неки од три понуђена пакета, који се разликују према покривености трошкова услуга помоћи на путу, а све у складу са потребама Вашег пословања. Садржај сваког од пакета погледајте на дну странице, кликом на дугме САЗНАЈТЕ ВИШЕ. Корисници асистентског сервиса имају могућност остварења директних попуста приликом куповине код COFUS Assistance & Consulting партнера у земљи и иностранству.
Услуге сервиса важе само за путничка возила и доступне су 24 сата, током читаве године, на територији Србије и Европе.

Ваша сигурност – наша брига

Сарадња компаније НИС и компаније COFUS Assistance & Consulting резултат је бриге о безбедности наших корпоративних клијената, јер је Ваша сигурност наша брига.

Детаљније информације, односно опис услуга, као и услове коришћења у оквиру асистентског сервиса Помоћ на путу, можете прочитати кликом на линк или информисати путем наведеног броја телефона.

КОРИСНИЧКИ ЦЕНТАР COFUS АСИСТЕНЦИЈЕ: +381 11 655 65 26.

Сазнајте више