Савршен поклон за све прилике

НИС поклон картице идеалан су избор за све прилике пословне природе. Било да су у питању важни датуми, мотивација запослених, програми лојалности или поклони за пословне партнере. НИС поклон картица је идеално решење које ће вам уштедети време и бити савршен поклон који свима одговара.

НИС поклон картица у виду QR кода

  • 100% поуздано
  • Без трошкова израде картице
  • Могућност слања QR кода путем Viber-a, WhatsApp-a, SMS-a или newsletter-a
  • Увек на дохват руке!

Искористите прилику и дарујте поклон картицу

Важни датуми

Одличан поклон за све важне датуме, празнике, годишњице и рођендане. Изненадити своје запослене никада није било лакше.

Мотивација запослених

Било да је у питању јубилеј, премије или други вид награђивања запослених, НИС поклон картица је савршен избор за такве прилике.

Пословни поклон

Изразити захвалност својим партнерима за добру пословну сарадњу никада није било лакше. Са нашом НИС поклон картицом можете честитати својим пословним партнерима Нову годину или било који други празник и јубилеј.

Поклон за најверније потрошаче

Употпуни било који промотивни програм своје компаније савршеним поклоном и изненади своје купце нашом НИС поклон картицом.

НИС поклон картице

Уколико желите да ваш поклон лично уручите, поред наше иновативне услуге – поклон картице у виду QR кода, у нашој понуди се налазе и варијанте стандардних НИС поклон картица у износу од 1.000, 3.000 и 5.000 динара. У понуди такође имамо и поклон картице са варијабилним износом по Вашем избору.

За више информација, пишите нам на следећи е-маил: poklon.kartica@nis.rs.