Ponuda važi do 30. 9. 2021.

Samo u septembru imaš priliku da uz karticu lojalnosti Sa nama na putu ostvariš odličan cash back od čak 10% na kupovinu malih kućnih i kuhinjskih aparata, kao i aparata za lepotu i negu tela.

Za sve ostale proizvode u Gigatronu i dalje te čeka redovan cash back od 2%.

Cash back se ostvaruje u vidu bonus poena na kartici lojalnosti, koje u svakom trenutku možeš da iskoristiš za umanjenje računa prilikom kupovine goriva, robe i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Više informacija pronađi na stranicama: Sakupljanje bonus poena i Gigatron.

 

Uslovi korišćenja:

  • Prilikom kupovine u Gigatronu, potrebno je prodavcu pokazati karticu Sa nama na putu. Gigatron prodavac je u obavezi da evidentira prodaju učitavanjem broja kartice u sistem. Učitana kartica je uslov da nakon prodaje bonus poeni budu dodeljeni na tvoju karticu. Naknadno učitavanje kartice i povezivanje sa fiskalnim računom nije moguće.
  • Ponuda važi za sve načine plaćanja, osim za plaćanje Gigatron promotivnim vaučerima, koji su deljeni po osnovu marketinških aktivnosti.
  • Ponuda važi i za artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal.
  • Ponuda se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima,  osim sa redovnim popustom za gotovinsko plaćanje.
  • Bonus poeni se aktiviraju u roku od 48 h nakon izvršene kupovine. Informacije o ponudama su dostupne na Gigatron sajtu www.gigatron.rs.
  • Uslove korišćenja ponude možete pronaći klikom na dugme: Uslovi korišćenja.

NAPOMENA:

U obračun mesečne potrošnje koja utiče na nivo koji će tvoja kartica da ima u toku sledećeg meseca, ulaze kupovine goriva i ostalih proizvoda i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Kupovina u radnjama partnera ne ulazi u obračun mesečne potrošnje. Nije moguće koristiti virtuelnu karticu u radnjama partnera koji su uključeni u program lojalnosti Sa nama na putu.