Ostvari super cash back na sportsku opremu

Uz karticu lojalnosti Sa nama na putu za svaku kupovinu u The Athlete’s foot prodavnicama ostvaruješ cash back od 3% bonus poena. Sakupljene poene možeš da iskoristiš za umanjenje računa prilikom kupovine goriva, robe i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

The Athlete’s foot pruža ti sjajnu ponudu patika, tekstila, rančeva Nike, Adidas, Reebok, Vans, Fila, Converse, Sprayground i mnogo drugih proizvoda. The Athlete’s foot radnje nalaze se u Beogradu (TC Rajićeva, TC BIG fashion, TC Beo Shopping centar, TC Galerija, TAF WEB), Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

The Athlete's foot prodavnice

Odaberi artikal koji ti je potreban i ostvari značajne uštede za sebe!

1.

Izaberi artikal u The Athlete’s foot radnji

2.

Plati gotovinom ili platnom karticom

3.

48h nakon kupovine, dobijaš 3% bonus poena na tvojoj „Sa nama na putu“ kartici

4.

Iskoristi bonus poene za kupovinu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama

Uslovi korišćenja

Važi za kupovinu akcijskih i neakcijskih proizvoda.

Važi za sve vrste plaćanja odjednom u gotovini, debitnim ili kreditnim karticama. Ne važi za plaćanje karticama na rate, administrativnim zabranama niti odloženo na čekove.

Kupac je u obavezi da priloži karticu „Sa nama na putu“ prilikom plaćanja u maloprodajnim objektima The Athlete’s foot, ukoliko želi da ostvari benefit.

Kupac dobija 3% na izvršenu vrednost kupovine u vidu bonus poena, koje može iskoristiti isključivo za kupovinu proizvoda na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Bonus poeni se ne mogu koristiti u maloprodajnim objektima The Athletes Foot, već jedino i isključivo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Benefit važi isključivo za vlasnike kartice lojalnosti Sa nama na putu.

Benefit važi isključivo prilikom kupovine u maloprodajnim objektima The Athlete’s foot, ne važi za online kupovinu.

Bonus poeni se ne mogu kombinovati ni sa jednim drugim benefitom iz tekućih The Athlete’s foot programa/projekata lojalnosti – ne može se koristiti zajedno sa Super karticom

U slučaju reklamacije proizvoda, neće doći do ponovnog obračuna bonus poena na reklamirani proizvod.

Bonus poeni ostvareni na osnovu kupovine u maloprodajnim objektima The Athlete’s foot će biti dostupni u roku od maksimalno 48h nakon kupovine. Provera i informacije o bonus poenima se mogu dobiti putem sajta, aplikacije Sa nama na putu ili Moj nalog.

NAPOMENA:
U obračun mesečne potrošnje koja utiče na nivo koji će tvoja kartica da ima u toku sledećeg meseca, ulaze kupovine goriva i ostalih proizvoda i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Kupovina u radnjama partnera ne ulazi u obračun mesečne potrošnje.