Sa nama na putu dobijaš više od sporta

Uz  karticu lojalnosti Sa nama na putu, za svaku kupovinu u Intersport prodavnicama ostvaruješ cash back od 3% bonus poena.
Sakupljene poene možeš da iskoristiš za umanjenje računa prilikom kupovine goriva i ostalih proizvoda i usluga, na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Intersport prodavnice

Odaberi artikal koji ti je potreban i ostvari značajne uštede za sebe!

1.

Izaberi artikal u Intersportu

2.

Plati gotovinom ili platnom karticom

3.

48h nakon kupovine, dobijaš 3% bonus poena na tvojoj kartici "Sa nama na putu"

4.

Iskoristi bonus poene za kupovinu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama

Uslovi korišćenja

Važi za kupovinu akcijskih i neakcijskih proizvoda.

Važi za sve vrste plaćanja odjednom u gotovini, debitnim ili kreditnim karticama. Ne važi za plaćanje karticama na rate, administrativnim zabranama niti odloženo na čekove.

Kupac je u obavezi da priloži karticu Sa nama na putu prilikom plaćanja u maloprodajnim objektima Intersport, ukoliko želi da ostvari bonus poene.

Kupac dobija 3% na vrednost kupovine u vidu bonus poena koje može iskoristiti za kupovinu proizvoda na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Bonus poeni se ne mogu koristiti u maloprodajnim objektima Intersport, već jedino i isključivo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Benefit važi isključivo za vlasnike kartice lojalnosti Sa nama na putu.

Bonus poeni se dobijaju isključivo prilikom kupovine u maloprodajnim objektima Intersport, tj. ne dobijaju se za online kupovinu.

Bonus poeni se ne mogu kombinovati ni sa jednim drugim benefitom iz aktuelnih Intersport programa/projekata lojalnosti – zajedno sa Super karticom, PSS, karticom Novobeogradska, karticom Zemunskom, karticom Palilulska, karticom BRC škole trčanja, FIT PASS karticom.

U slučaju reklamacije proizvoda, bonus poeni na reklamirani proizvod se ponovo ne obračunavaju.

Bonus poeni ostvareni na osnovu kupovine u maloprodajnim objektima Intersport biće dostupni u roku od maksimalno 48 h nakon kupovine. Provera i informacije o bonus poenima mogu se naći na ovom sajtu, u aplikacijii Sa nama na putu  ili na veb-stranici Moj nalog.

NAPOMENA:
U obračun mesečne potrošnje koja utiče na nivo koji će tvoja kartica da ima u toku sledećeg meseca, ulaze kupovine goriva i ostalih proizvoda i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Kupovina u radnjama partnera ne ulazi u obračun mesečne potrošnje.