Želiš da čuješ sjajnu ponudu?

Uz karticu lojalnosti Sa nama na putu za svaku kupovinu u Gigatron prodavnicama ostvaruješ povraćaj novca u vidu 2% bonus poena od iznosa računa.
Sakupljene bonus poene možeš da iskoristiš za umanjenje računa prilikom kupovine goriva i ostalih proizvoda i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Gigatron prodavnice

Odaberi artikal koji ti je potreban i ostvari značajne uštede za sebe!

1.

Izaberi artikal u Gigatronu

2.

Prilikom kupovine, pokaži na kasi tvoju "Sa nama na putu" karticu

3.

48h nakon kupovine, dobijaš 2% bonus poena na tvojoj kartici "Sa nama na putu"

4.

Iskoristi bonus poene za kupovinu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama

Uslovi korišćenja

Prilikom kupovine u Gigatronu, potrebno je prodavcu pokazati karticu Sa nama na putu. Gigatron prodavac je u obavezi da evidentira prodaju učitavanjem broja kartice u sistem. Učitana kartica je uslov da nakon prodaje bonus poeni budu dodeljeni na tvoju karticu. Naknadno učitavanje kartice i povezivanje sa fiskalnim računom nije moguće.

Ponuda važi za sve načine plaćanja, osim za plaćanje Gigatron promotivnim vaučerima, koji su deljeni po osnovu marketinških aktivnosti.

Ponuda važi i za artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal.

Ponuda se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima,  osim sa redovnim popustom za gotovinsko plaćanje.

Bonus poeni se aktiviraju u roku od 48 h nakon izvršene kupovine. Informacije o ponudama su dostupne na Gigatron sajtu www.gigatron.rs.

Uslove korišćenja ponude možete pronaći klikom na dugme: Uslovi korišćenja.

NAPOMENЕ:
U obračun mesečne potrošnje koja utiče na nivo koji će tvoja kartica da ima u toku sledećeg meseca, ulaze kupovine goriva i ostalih proizvoda i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Kupovina u radnjama partnera ne ulazi u obračun mesečne potrošnje. Nije moguće koristiti virtualnu karticu u radnjama partnera koji su uključeni u program lojalnosti Sa nama na putu.