Želiš da čuješ sjajnu ponudu?

Uz karticu lojalnosti Sa nama na putu za svaku kupovinu u Gigatron prodavnicama ostvaruješ povraćaj novca u vidu 2% bonus poena od iznosa računa.
Sakupljene bonus poene možeš da iskoristiš za umanjenje računa prilikom kupovine goriva i ostalih proizvoda i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Gigatron prodavnice

Odaberi artikal koji ti je potreban i ostvari značajne uštede za sebe!

1.

Izaberi artikal u Gigatronu

2.

Prilikom kupovine pokaži na kasi svoju plastičnu ili virtuelnu „Sa nama na putu“ karticu.

3.

48h nakon kupovine, dobijaš 2% bonus poena na tvojoj kartici "Sa nama na putu"

4.

Iskoristi bonus poene za kupovinu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama

Uslovi korišćenja

Prilikom kupovine u Gigatronu, potrebno je prodavcu pokazati karticu Sa nama na putu. Gigatron prodavac je u obavezi da evidentira prodaju učitavanjem broja kartice u sistem. Učitana kartica je uslov da nakon prodaje bonus poeni budu dodeljeni na tvoju karticu. Naknadno učitavanje kartice i povezivanje sa fiskalnim računom nije moguće.

Za korisnike virtuelne Sa nama na putu kartice, odnosno za korisnike Sa nama na putu aplikacije, potrebno je da prilikom kupovine prodavcu pokažu QR kod za očitavanje kartice.

Ponuda važi za sve načine plaćanja, osim za plaćanje Gigatron promotivnim vaučerima, koji su deljeni po osnovu marketinških aktivnosti.

Ponuda važi i za artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal.

Ponuda se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima,  osim sa redovnim popustom za gotovinsko plaćanje.

Bonus poeni se aktiviraju u roku od 48 h nakon izvršene kupovine. Informacije o ponudama su dostupne na Gigatron sajtu www.gigatron.rs.

Uslove korišćenja ponude možete pronaći klikom na dugme: Uslovi korišćenja.

NAPOMENЕ:
U obračun mesečne potrošnje koja utiče na nivo koji će tvoja kartica da ima u toku sledećeg meseca, ulaze kupovine goriva i ostalih proizvoda i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Kupovina u radnjama partnera ne ulazi u obračun mesečne potrošnje.