Qr code image

Nikad lakše do ušteda

Učlani se, ONLINE i BESPLATNO, putem „Sa nama na putu” aplikacije u program lojalnosti broj 1* za vozače u Srbiji.

Sakupljaj, koristi bonus poene i uživaj u specijalnim popustima na gorivo, Drive Cafe kafu i proizvode iz naših specijalnih ponuda.

Bonus poeni se obračunavaju nakon svake kupovine, a stanje sakupljenih poena možeš u svakom trenutku da proveriš putem stranice Moj nalog  ili mobilne aplikacije Sa nama na putu.

saznaj više
Video

Učlani se besplatno online u „Sa nama na putu“ program lojalnosti

Uštedi na gorivu

Kao članu programa lojalnosti „Sa nama na putu“, kupovina na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, donosi ti uštedu do 6 din/l, u vidu bonus poena**.

Sakupljaj bonus poene prilikom svake kupovine i iskoristi ih kada ti poželiš da umanjiš svoj naredni račun.

Postani član i pređi više kilometara uz „Sa nama na putu“.

saznaj više
Nivo programa Količina goriva (lit) Ušteda (din)*** Ušteda (km)****
SREBRO 40 lit 120 din 10 km
ZLATO 50 lit 225 din 20 km
PLATINA 70 lit 420 din 37 km

Iskoristi 20% popusta na vrhunsku italijansku kafu

Da li si probao našu Drive Cafe kafu? Izaberi jednu od 3 veličine i kao član programa lojalnosti ostvari popust od 20%.

Espresso, cappuccino, latte ili neki drugi topli napitak, za poneti ili dok si na pauzi – šta god da je tvoj izbor, savršena kombinacija odabranih sorti kafe, učiniće tvoje putovanje hedonističkom avanturom.

Uživaj u vrhunskom kvalitetu kafe iz najstarije italijanske pržionice.

Isti kvalitet na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica, gde god da te put navede – u najvećem coffee shopu u Srbiji.

saznaj više

Ostvari do 50% popusta na proizvode iz specijalnih ponuda

Budi u toku sa aktuelnim ponudama u okviru kojih, kao član programa lojalnosti, možeš da ostvariš i do 50% popusta. „Sa nama na putu“ kartica ti otvara svet specijalnih popusta i super ponuda na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

saznaj više

Kako da postaneš član „Sa nama na putu“ programa

  • 1. Preuzmi aplikaciju „Sa nama na putu“
  • 2. Popuni online formu ličnim podacima
  • 3. Već danas uživaj u brojnim pogodnostima

*Program lojalnosti sa najvećim brojem registrovanih korisnika, u kategoriji programa lojalnosti kompanija koje se bave prometom naftnih derivata u Srbiji.

**Ušteda od 6 dinara po litru goriva se odnosi na kupovinu G-Drive 100 i G-Drive dizel goriva putem programa lojalnosti „Sa nama na putu“ sa nivoom Platina, a pripisuje se u vidu bonus poena. 1 bonus poen = 1 dinar.

***Ušteda se odnosi na kupovinu G-Drive 100 ili G-Drive dizel goriva u okviru programa lojalnosti „Sa nama na putu“, a pripisuje se u vidu bonus poena. 1 bonus poen = 1 dinar.

****Ušteda u kilometrima se odnosi na procenu broja kilometara koje potrošač može da pređe, uzimajući u obzir prosečnu cenu G-Drive dizel goriva na dan 11.6.2021. i pretpostavljenu potrošnju vozila 7 lit/100 km.