Nikad lakše do ušteda

Učlani se, ONLINE i BESPLATNO, putem „Sa nama na putu” aplikacije u program lojalnosti broj 1* za vozače u Srbiji.

Sakupljaj, koristi bonus poene i uživaj u specijalnim popustima na gorivo, Drive Cafe kafu i proizvode iz naših specijalnih ponuda.

Bonus poeni se obračunavaju nakon kupovine, a stanje sakupljenih poena možeš u svakom trenutku da proveriš putem stranice Moj nalog  ili mobilne aplikacije Sa nama na putu.

saznaj više

Uštedi na gorivu

Kao članu programa lojalnosti „Sa nama na putu“, kupovina na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, donosi ti uštedu do 5,50 din/l, u vidu bonus poena**.

Sakupljaj bonus poene prilikom kupovine i iskoristi ih kada ti poželiš da umanjiš svoj naredni račun.

Postani član i pređi više kilometara uz „Sa nama na putu“.

saznaj više
Nivo programa Količina goriva (lit) Ušteda (din)*** Ušteda (km)****
SREBRO 40 lit 120 din 10 km
ZLATO 50 lit 225 din 20 km
PLATINA 70 lit 385 din 34 km

Iskoristi 20% popusta na vrhunsku italijansku kafu

Da li si probao našu Drive Cafe kafu? Izaberi jednu od 3 veličine i kao član programa lojalnosti ostvari popust od 20%.

Espresso, cappuccino, latte ili neki drugi topli napitak, za poneti ili dok si na pauzi – šta god da je tvoj izbor, savršena kombinacija odabranih sorti kafe, učiniće tvoje putovanje hedonističkom avanturom.

Uživaj u vrhunskom kvalitetu kafe iz najstarije italijanske pržionice.

Isti kvalitet na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica, gde god da te put navede – u najvećem coffee shopu u Srbiji.

saznaj više

Ostvari do 50% popusta na proizvode iz specijalnih ponuda

Budi u toku sa aktuelnim ponudama u okviru kojih, kao član programa lojalnosti, možeš da ostvariš i do 50% popusta. „Sa nama na putu“ kartica ti otvara svet specijalnih popusta i super ponuda na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

saznaj više

Kako da postaneš član „Sa nama na putu“ programa

  • 1. Preuzmi aplikaciju „Sa nama na putu“
  • 2. Popuni online formu ličnim podacima
  • 3. Već danas uživaj u brojnim pogodnostima

*Program lojalnosti sa najvećim brojem registrovanih korisnika, u kategoriji programa lojalnosti kompanija koje se bave prometom naftnih derivata u Srbiji.

**Ušteda od 5,50 dinara po litru goriva se odnosi na kupovinu G-Drive 100 i G-Drive dizel goriva putem programa lojalnosti „Sa nama na putu“ sa nivoom Platina, a pripisuje se u vidu bonus poena. 1 bonus poen = 1 dinar.

***Ušteda se odnosi na kupovinu G-Drive 100 ili G-Drive dizel goriva u okviru programa lojalnosti „Sa nama na putu“, a pripisuje se u vidu bonus poena. 1 bonus poen = 1 dinar.

****Ušteda u kilometrima se odnosi na procenu broja kilometara koje potrošač može da pređe, uzimajući u obzir prosečnu cenu G-Drive dizel goriva na dan 11.6.2021. i pretpostavljenu potrošnju vozila 7 lit/100 km.