Poklon 500 dinara* uz prvu kupovinu goriva

Učlani se besplatno ovog septembra u program lojalnosti Sa nama na putu putem aplikacije i poklanjamo ti 500 dinara uz prvu kupovinu goriva na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!

Dupliraj bonus poene**

Iskoristi sjajnu priliku ovog septembra i uz Sa nama na putu udvostruči bonus poene prilikom kupovine naših premijum goriva, G-Drive dizela i G-Drive 100 benzina.

Osveži se uz 50% popusta***

Za udobno i prijatno putovanje uz Sa nama na putu ovog septembra očekuje te 50% popusta na:

  • G-Drive hladnu kafu (Cappuccino, Latte, Espresso)
  • G-Drive žvake u bočicama (Peppermint, Spearmint)
  • G-Drive energetska pića (Original, Višnja, Mango i guava, Kupina, No sugar)

Vidimo se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!

Napomena:

*Jednokratan poklon od 500 dinara se dodeljuje novim članovima koji se registruju putem Sa nama na putu mobilne aplikacije i to prilikom prve kupovine bilo kojeg goriva u periodu od 01. do 30. septembra 2023. godine. Poklon se obračunava u vidu 500 bonus poena i može se iskoristiti odmah na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji, a najkasnije u roku od 3 godine od datuma transakcije. 1 bonus poen = 1 dinar.

**U periodu od 01. do 30. septembra 2023. godine uz program lojalnosti Sa nama na putu na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji za svaku kupovinu G-Drive dizela i G-Drive 100 benzina redovni bonus poeni po litru goriva se dupliraju.

***Obračunava se popust od 50% na sve ukuse G-Drive hladnih kafa od 250ml, G-Drive energetskih napitaka od 250ml, kao i G-Drive žvaka u bočicama.

 

Možda te dodatno interesuje

Ponuda za postojeće članove

Saznaj šta te očekuje u septembru uz "Sa nama na putu".

SAZNAJ VIŠE

Sa nama na putu program

Saznaj sve o benefitima programa lojalnosti.

SAZNAJ VIŠE