Budite sigurni na putu uz NIS Gazprom karticu za gorivo

Kompanija NIS u saradnji sa kompanijom COFUS Assistance & Consulting pripremila je dodatnu uslugu za naše korporativne klijente pod nazivom Pomoć na putu.

Ukoliko je tokom Vašeg putovanja došlo do kvara, saobraćajne nezgode, oštećenja ili nekog drugog nepredviđenog događaja, pozovite Korisnički centar COFUS asistencije (+381 11 655 65 26) i u najkraćem mogućem roku će Vam biti pružena adekvatna pomoć.

U slučaju manjeg kvara, Vaše vozilo će biti osposobljeno na licu mesta, a ukoliko to nije moguće, vozilo će biti prevezeno do servisa ili kuće. Pored toga, Vašim saputnicima i Vama biće organizovan prevoz i smeštaj ukoliko vozilo nije moguće osposobiti za nastavak vožnje istog dana. Takođe, u zavisnosti od trajanja popravke, usluga uključuje i obezbeđivanje zamenskog vozila.

 

Sve informacije na jednom mestu
uz tri paketa pomoći

Pored svih navedenih usluga, servis „Pomoć na putu“ pruža i niz servisnih informacija, poput onih o stanju na putevima, vremenskim uslovima,
najboljim putnim pravcima do destinacije, visini putarina, itd. Možete se odlučiti za neki od tri ponuđena paketa, koji se razlikuju prema pokrivenosti troškova usluga pomoći na putu, a sve u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja. Sadržaj svakog od paketa pogledajte na dnu stranice, klikom na dugme SAZNAJTE VIŠE. Korisnici asistentskog servisa imaju mogućnost ostvarenja direktnih popusta prilikom kupovine kod COFUS Assistance & Consulting partnera u zemlji i inostranstvu.
Usluge servisa važe samo za putnička vozila i dostupne su 24 sata, tokom čitave godine, na teritoriji Srbije i Evrope.

Vaša sigurnost – naša briga

Saradnja kompanije NIS i kompanije COFUS Assistance & Consulting rezultat je brige o bezbednosti naših korporativnih klijenata, jer je Vaša sigurnost naša briga.

Detaljnije informacije, odnosno opis usluga kao i uslove korišćenja u okviru asistentskog servisa Pomoć na putu, možete pročitati klikom na link ili se informisati putem navedenog broja telefona.

KORISNIČKI CENTAR COFUS ASISTENCIJE: +381 11 655 65 26

 

Saznajte više